Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízszigetelés képes leírás: Utólagos - Vízszigetelés [3. oldal]
részletek »

Vízszigetelés: Utólagos - Vízszigetelés [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Vízszigetelés
Keresés
Találatok száma - 40 db
Utólagos vízszigetelés

Utólagos vízszigetelés

Az Izometál Kft. fő tevékenységi területe a nedvesedő falszerkezetek utólagos szigetelése. Erre elsősorban szabadalommal védett eljárását, az úgynevezett Izometál eljárást alkalmazza. Az eljárás lényege a szerkezetbe horizontálisan egymást átfedő, korrózióálló CR-NI lapok besajtolásával új utólagos szigetelés készítése. Az eljárás a szerkezet állékonyságát nem befolyásolja, statikai problémákat nem okoz.A fenti mechanikai eljárás mellett vegyi eljárással is foglalkozik a cég. Ilyenkor a szerkezetbe valamilyen mikroemulzió kerül injektálásra, ami megszünteti a hajszálcsöveket.Az Izometál Kft. a főtevékenységéhez kapcsolódó egyéb munkálatok elvégzését is végzi.

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten

Szeretne új házába,lakásába minél korszerűbb, gazdaságosabb víz, gáz és fűtésberendezést?! Otthonában megrongálódtak a vezetékek? Vagy csak egyszerűen szeretné biztonságosabbá tenni lakását?Felszerelt szakembereink bármikor szívesen állnak a rendelkezésére a következő tevékenységekben: bojler csere, -tisztítás, csapcsere, fűtés szerelés,-légtelenítés, radiátor csere, mosógép bekötés, víz szerelés, valamint csőtörés esetén is!Ha fontos önnek a minőség, megbízhatóság, pontosság, akkor hívjon minket bátran!

vízszigetelés - ABA 2000 Kft.

vízszigetelés - ABA 2000 Kft.

Társaságunk épületszigetelő szakcég, megalapításunk óta tagjai vagyunk az Épületszigetelők Magyarországi Szövetségének ( ÉMSZ.). Fő profilunk a lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítása. Vállalkozunk új tetők és tetőfelújítások esetén egyaránt komplett tetőszigetelések (hő-, és vízszigetelés) kivitelezésére és tetőszinti egyéb (tető-kőműves, bádogos) munkákkal együtt.

Vízszigetelés mesterei

Vízszigetelés mesterei

Lakásfelújítás és lakásrenoválás az ön elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen díjmentes árajánlattal illetve díjmentes helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek,egész Pest megyében. Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 További kérdéseivel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Vízszigetelés utólag

Vízszigetelés utólag

Vízszigetelés, és falszigetelés utólag, az ország összes településén. Víz és falszigetelésben az első. 10-éves garancia vállalás minden általunk elvégzett utólagos szigetelésre. Utólagos szigetelésre abban az esetben van szükség ha a régi szigetelés elöregedett, vagy a meg nem lévő szigetelés pótlására. Utólagos vegyi falszigetelés, és acéllemez szigetelés. Injektálásos vízszigetelés utólag, a legmodernebb anyagok, és technológia használatával szigeteljük a falakat. A falak az utólagos szigetelést követően természetes úton kiszáradnak.

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés, pára- és radongázszigetelés esetében kínálunk professzionális megoldásokat. Cégünk rövid határidővel és többféle technológiával dolgozik. Ennek köszönhetően több árszinten és eltérő minőségi követelményeknek eleget téve tudunk alkalmazkodni vevőink igényeihez. Vízszigetelési munkáink között megtalálhatóak tüzivíztározók, oltóvíztározók, lapostetők, zöldtetők, pincék, esővíz-gyűjtők és az otthoni kerti tavak is. Technológiáink ennek megfelelően az egészen kis méretektől, nagy, több ezer négyzetméteres projektekig jól skálázhatóak.

Tuti menü