Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízszigetelés képes leírás: Maxit - Utólagos [2. oldal]
részletek »

Vízszigetelés: Maxit - Utólagos [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Vízszigetelés
Keresés
Találatok száma - 40 db
Maxit

Maxit

A Weber, a világ vezető habarcsgyártója, 35 országban fejleszt megoldásokat az építőipar számára. Innovatív megoldásai mindig a helyi piac igényeit szolgálják. A maxit és Deitermann termékcsaládok integrálásával komplexebb ajánlattal állunk vevőink rendelkezésére.

Medencebevonat

Medencebevonat

Létrejöttünk és profilunk kialakulásának előzménye, hogy 1993-tól alkalmazottként dolgozunk a műanyagiparban, majd 2005-ben kezdtük egyéni vállalkozásunkat. Célunk ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálása, illetve kifogástalan minőség biztosítása elérhető áron.

MEMBRAAN

MEMBRAAN

MEMBRAAN FLEXIBILIS KENHETŐ VÍZSZIGETELŐ Külső és belső térben egyaránt Jellemzők: A MEMBRAAN egy rugalmas kenhető vízszigetelő készítmény. Egyszerű használatának, valamint flexibilitásának köszönhetően könnyen megvalósítható az összefüggő vízszigetelő réteg felhordása. Alkalmazási területe: - Külső és belső felületeken; fürdőszobákban, tusolókban, WC-ben, ipari nagykonyhákban, padlófűtéses helyiségekben és minden olyan helyen, ahol a MEMBRAAN a felkenés után védelmet kap (vakolat, csempe, egyéb burkolta, stb.) a használati víz ellen. - Lapos, ill. palatetők utólagos szigetelése az esővíz beszivárgása ellen. Felhasználás: A MEMBRAAN-t csak tiszta, szennyező anyagoktól, olajfoltoktól mentes szilárd felületre (pl. beton), ill. vakolt falra szabad felhordani. A MEMBRAAN-t ne kenje fel folyamatosan nedves felületre. A sarkokat, éleket, repedéseket meg kell szüntetni ('holker' képzéssel, elasztikus vagy papír öntapadós szalaggal), hogy a felhordást folyamatosan lehessen végezni. Az első réteget (alap réteg) hígítsa fel 5%-ban tiszta vízzel és hordja fel a felületre ecsettel, kefével, festőhengerrel. Száradás után hígítás nélkül hordja fel a második réteget. Szükség esetén harmadik réteget is fel kell hordani (pl. repedezett falak, utak mellett lévő rezgéseknek kitett épületek, tetőszigetelések esetén.).

Remmers

Remmers

Helyreállítás, védelem és megőrzés

Salétromos falak javítása bontás nélkül

Salétromos falak javítása bontás nélkül

Lakó- és középületek utólagos vízszigetelését oldjuk meg lemezbesajtolásos módszerrel. A folyamatos lemezkapcsolatot a lemezek egymásba korcolása biztosítja. A technológia segítségével mechanikus eljárással megakadályozzuk a talajvizek kapilláris úton történő további felszivárgását, így a falazat rövid időn belül kiszárad. A módszer egyik legfontosabb eleme, hogya lemezbeütés egyoldalról történik, még 80-90 cm falvastagság felett is. A lemezek élettartama korlátlan, a garancia időtartama 30 év.

Szécsi Szig Kft.

Szécsi Szig Kft.

Talajvíz elleni szigetelés, utólagos szigetelés, tetőszigetelés az ország bármely pontján, akár 12 év garanciával. Cégünk, bitumenes lemez és pvc lemezzel történő szigetelési technológiát alkalmaz, 10 év garanciával bitumenes lemeznél, 12 év garanciával pvc lemeznél. Vállaljuk a munka befejeztével a lapostető 48 órás elárasztását, így bizonyítva az elvégzett munka minőségét.

Talajvíz szigetelés, falszigetelés, tetőszigetelés

Talajvíz szigetelés, falszigetelés, tetőszigetelés

Tisztelt Szerkesztő! Egy tető és lakásszigeteléssel foglalkozó budapesti cég weboldalát szeretném ha bekerülne a katalógusba. Az oldalon részletes leírás található a tetőfedésről, szigetelési technológiákról és a kivitelezésről, valamint online ajánlatkérésre is van lehetőség. Amennyiben elfogadja előre is köszönöm. Üdvözlettel: Balogh Zoltán

TECHFOL mélyépítési fólia

TECHFOL mélyépítési fólia

Cégünk építőipari Pvc vízszigetelő lemez és PVC tófólia gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A TECHFOL lágy PVC szigetelő fóliák előnyei: teljes egészben újrahasznosítható, könnyen és gazdaságosan folytonosítható, javítható, időjárásálló, könnyen hajlítható (akár -20 Celsius fokon is), hosszú élettartam, bármilyen víz elleni szigetelés megoldható vele. A TECHFOL PVC vízszigetelő fólia és lemez CE minősítéssel, és műszaki bevizsgálási eredményekkel rendelkezik, ezen tanúsítványt az összes Európai Uniós országban elfogadják.

Tegola Ungarese

Tegola Ungarese

A Tegola Ungarese Kft. a Tegola Canadese-csoport magyarországi leányvállalataként széles minőségi skálával gazdagítja a bitumenes zsindelyek, hő- és vízszigetelők, páratechnikai lemezek és bitumenes lemezek hazai választékát. Forgalmazott termékeink között - a pincétől a padlásig - minden építési feladatra megtalálható a legmegfelelőbb, legkitűnőbb minőségű anyag. Ha mélyépítési szigetelést vagy a kert megépítéséhez geotextilt keres, netalán az aszfalterősítő rácsra vagy ereszcsatornára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeink CE-minősítéssel, illetve a Magyar Szabványnak megfelelő minősítéssel rendelkeznek.

Hirdetés
Terasz, medence vízszigetelés

Terasz, medence vízszigetelés

Utólagos vízszigetelő munkák precíz kivitelezése Budapest és Pest megye közvetlen körzetében. Teraszok, erkélyek, medencék utólagos vízszigetelése két komponensű vízszigetelő anyaggal. Fürdőszobai épített zuhanyzó és beépített kád vízzel érintkező falak, aljzat vízszigetelése folyékony fóliával, hajlat erősítéssel.

Tetőszigetelés

Tetőszigetelés

A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. bitumenes tetőszigeteléssel, pinceszigeteléssel, és vízszigetelő anyag kereskedelemmel foglalkozik 22 éve szekszárdi és budaörsi telephelyeiről az egész ország területén. A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. által kivitelezett szigetelés biztosítja, hogy az újonnan szakszerűen szigetelt épületszerkezetek beázás mentesek maradjanak. Szigetelés felújítási munkák esetén pedig a Tető-Plusz Kft. által kivitelezett minőségi vízszigetelés segít elkerülni a további csapadékvíz behatások okozta károkat.

Tetőszigetelés

Tetőszigetelés

Cégünk az 1991. évi alapításától kezdődően mindig az adott időszak legkorszerűbb anyagait használva oldotta meg számtalan középület és társasház tetőszigetelési munkáit az ország egész területén. A lapostető szigetelést a MAPEI POLYGLASS szigetelő anyagaival készítjük, az anyag típusa függ a fogadó felülettől valamint a támasztott igényekhez igazodik. - Ingyenes szolgáltatásként helyszíni felmérést készítünk (méret és állapot), melyet követően írásban javaslatot teszünk a lapostető szigetelés - felújítás - esetleg utólagos vízszigetelés - módjáról és áráról technológiai leírással együtt. - A kivitelezés első lépéseként a felület takarítását és a lefolyó csonkok cseréjét végezzük el. Ezt követően a sérült, laza, hólyagos részeket kivágjuk, majd az egész felületet felperforáljuk a szerkezetben keletkező pára és gőz kivezetése érdekében. Mindegyik anyag modifikált, poliészter hordozó rétegű, üvegszál erősítésű, UV álló, fényvédő őrleménnyel ellátott. Rögzítése pontonként, széleken, átfedéseknél teljes felületen történik. Attikánál, szellőzőknél felhajtott szigetelés készül szükség szerinti magasságban rögzítő szegéllyel ellátva. Utolsó fázisként kerülnek elhelyezésre az egytalpas páraszellőzők (pára és gőz kivezetésére), úgy hogy a szigetelő rétegeket kivágjuk, rámelegítjük a szellőzőt és egy szigetelőanyaggal zárjuk le.

Tófólia, vízszigetelő PVC fólia

Tófólia, vízszigetelő PVC fólia

Vízszigetelésre kiválóan alkalmas lágy PVC fólia, tófólia forgalmazásával és gyártásával foglalkozunk. Vízszigetelő lemezeink alkalmasak fal, pince, tüzivíztározó, kerti tó vagy fürdőtó szigetelésére. Vevőink igényeihez alkalmazkodva tudunk prémium, jó ár / érték arányú vagy olcsó megoldásokat javasolni. Az általunk forgalmazott vízszigetelő lemezeket (tófólia) minden esetben egyedi méretre készítjük, a felhasználástól függően más-más módon. Így professzionális hőlégfúvós technológiával rendkívül rugalmas méretekben tudunk dolgozni (pár négyzetmétertől a több ezer négyzetméterig helyszíni kivitelezés esetén), míg más esetben a gyárban szabvány méretre készített tekercsekből szabunk le megfelelő méretű darabot.

Utólagos fal és vízszigetelés

Utólagos fal és vízszigetelés

Mikor van szükség utólagos vízszigetelésre? Ha azt tapasztaljuk hogy a falunk penészes, salétromos, (ásványi sóktól telített) ez a jelenség kívül belül tapasztalható. Belső térben erős dohszagot is tapasztalhatunk. Nagy valószínűséggel szükség lesz a fal utólagos szigetelésére. Az utólagos vízszigetelés célja hogy elzárjuk a felszálló nedvesség útját. Ezt ma már a modern technológiáknak köszönhetően meg lehet oldani injektálással. Az utólagos vízszigetelés módja a fal nedvességtartalmától függ. Lényegében azt vizsgáljuk hogy milyen százalékban van jelen a víz a falakban. Ezt egy műszeres faldiagnosztikával állapítjuk meg. Cégünk vállalja ingatlanok, nyaralók, középületek, pincék utólagos vízszigetelését, 10-év garanciával.

Utólagos falszigetelés

Utólagos falszigetelés

Salétromos, nedves, vizes, dohos, penészes épületek, házak, templomok, óvodák, iskolák utólagos, felszivárgó víz elleni szigetelése, 20 év garanciával, az ország egész területén többféle módszerrel, akár roncsolás mentesen is, részletfizetési lehetőséggel. Előzetes épületdiagnosztika a használható módszerek behatárolására.

Utólagos falszigetelés és vízszigetelés - vizszigeteles.eu

Utólagos falszigetelés és vízszigetelés - vizszigeteles.eu

Falszigetelés, utólagos falszigetelés, vízszigetelés. Több mint 25 éve hárítjuk el a gondot azok életéből, akik a vizes falak problémájával találják szemben magukat. Falszigetelés és utólagos falszigetelés technológiák segítségével számtalan magántulajdonú illetve középület falszárítását és szigetelését végeztük el az elmúlt évtizedekben, jelenleg a szinte minden, Európában használt utólagos falszigetelés technikát alkalmazunk, kivételt képeznek a radiofizikális és elektromos falszigetelés eljárások. Tevékenységeink közé tartoznak a falszigetelés olyan típusai melyek szigetelni tudják a már nedves vagy vizes falakat is, viszont ilyenkor a falszárítással szoktunk kezdeni. Ezenkívül foglalkozunk vert falú és vályog épületekkel is, melyeknél a falszigetelés technikáján belül az acéllemezes vagy a falfűrészeléses eljárást ajánljuk leginkább. Ha pedig Ön igazán hatékony módszert keres a vízszigetelésre, akkor az injektálás a legjobb megoldás, hiszen ez a technológia bármilyen tömör falazatban alkalmazható, akár utólagosan is.

Utólagos szigetelés

Utólagos szigetelés

Vizes falak, pincék utólagos szigetelése! Vizes falak, pincék utólagos szigetelése, megsüllyedt alapok, házak, vízbetörések helyreállítása. 3 különböző technológiát alkalmazunk 20 éves GARANCIÁVAL. Ha Önnek hasonló problémája van, forduljon hozzánk bizalommal. Kérjen ingyenes felmérést és szaktanácsot (Pest megye). Az egész országban dolgozunk. Egy átlagos családi ház utólagos szigetelése kb. 1-2 napot vesz igénybe. Tekintse meg weblapunkat: http://bonasi.hu Tel.: 0670/520-6663 Simó Gábor

Tuti menü