Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízszigetelés képes leírás - Szigetelés.tlap.hu
részletek »

Vízszigetelés - Szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Vízszigetelés
Keresés
Találatok száma - 40 db
100 %-os vízszigetelés

100 %-os vízszigetelés

Száműzzük a nedvességet a falakból! Megszüntetjük a vizesedést rozsdamentes lemez bepréseléses módszerrel, mely 100 %-os megoldást kínál! A munkáinkra 20 év garanciát vállalunk! A felhúzódó nedvesség útjába tűzi-horganyzott, rozsdamentes lemezt préselünk speciális géppel. Így létrejön egy új szigetelő réteg. Minden épület, melynek falazóelemei közt fugázat van, alkalmas a lemez-bepréseléssel történő szigetelésre. A rozsdamentes lemezt a téglák közti habarcságyba, fugába préseljük speciális vésőgép segítségével.

Acéllemez besajtolásos vízszigetelés

Acéllemez besajtolásos vízszigetelés

Régi házak gyakran felmerülő problémája a nedves salétromos fal, amely a szigetelések elöregedéséből adódik. Ezek pótolhatóak. Izometal acéllemez besajtolásos falszigetelési eljárásunkkal a fal tégláit összekötő fugarétegbe rozsdamentes acéllemezeket juttatunk be speciális eljárással. A lemezek elzárják a talajból a fal porózussága miatt felszálló nedvesség útját. A fal kiszárad megszüntetve az ezzel járó kellemetlenségeket, salétromos penészes falfelületek, nedves dohos levegőjű lakás. Az eljárás kivitelezésére valamilyen okból alkalmatlan falak esetében vegyi szigetelést alkalmazunk. További részletekért és ajánlatkérésért kérjük látogasson el weboldalunkra.

Alapozások megerősítése (injektálás)

Alapozások megerősítése (injektálás)

Cégünk a Geoszféra Kft kiemelt tevékenysége az alapozások megerősítése (injektálás) Feladatok, ahol segíteni tudunk 1. Talajszilárdság javítása ? kohézió létrehozása a szemcsék összekötésével 2. Összenyomhatóság csökkentése ? a szemcsemozgás megakadályozása a szemcsék összekötésével ? a hézagok csökkentése kitöltésük és tömörítés révén 3. Vízzáróság javítására ? a hézagok kitöltése ? repedések kitöltése ? vízzáró felületek létrehozása 4. Felszínmozgások, beszakadások elleni védelem ? üregegek, hézagok kitöltése, megelőzés

Art Proof Kft.

Art Proof Kft.

Cégünk, az ArtProof kft. fő tevékenységi köre a lapos tető hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, talajban lévő szerkezetek hő- és víz elleni szigetelése illetve üzemi víz elleni szigetelés, továbbá az ezekhez kapcsolódó munkák szakszerű kivitelezése, több éves tapasztalattal. Továbbá vállaljuk növényzettel telepített zöldtetők és belső udvarok minőségi kivitelezését, valamint speciális szigetelések elkészítését, javítást, felújítást, karbantartást, hasznosítjuk kihasználatlan tető felületét s járhatóvá tesszük, teraszt alakítunk ki és egyéb speciális munkákat is teljesítünk. Bátran bízza ránk magát! Látogassa meg weblapunkat toábbi részletes információkért!

Berendezések vízszigetelési problémák kezelésére

Berendezések vízszigetelési problémák kezelésére

Elöregedett, vagy hibásan kivitelezett szigetelések esetén, valamint a talajvíz falba való beszivárgása esetén elengedhetetlen a páramentesítés. Az általunk forgalmazott ipari, és lakossági felhasználási célú elektromos páramentesítő készülékek megbontás nélküli páramentesítés megvalósítására alkalmasak.

Bitimpex Kft.

Bitimpex Kft.

Honlapunkon olyan vízszigetelő anyagokkal találkozhat, melyek biztos megoldást nyújtanak hibás falszigetelés javítására, pince vízszigetelés, terasz szigetelés készítésére vagy a falon kialakuló penész ellen, de valamilyen szempontból jobbak, könnyebben használhatók, vagy éppen olcsóbbak, mint a piac egyéb vízszigetelő termékei. Termékskálánkat úgy állítottuk össze, hogy a pincétől a padlásig tudjunk vízszigetelő anyagot ajánlani, ezért az utólagos falszigetelés kialakításához is használható injektáló anyagoktól, medence- és pince vízszigeteléshez kiváló kenhető vízszigetelő habarcsokon, rovarölő és gombaölő szereken keresztül, egészen a poliuretán vízszigetelés anyagaiig minden megtalálható nálunk.

BOTAMENT szigetelési rendszer

BOTAMENT szigetelési rendszer

1. BOTAZIT kenhető bitumenes szigetelőanyag - Egykomponensű, oldószermentes bitumenes szigetelő bevonat. - Oldószermentes emulzió bázisú bitumen védőbevonat. - Nagyrugalmasságú, repedésáthidaló, emulzióbázisú kaucsuk bitumen védőbevonat. - Kétkomponensű nagy rugalmasságú, repedésáthidaló, polisztiroltartalmú bitumenes szigetelő bevonat. 2. BOTACT szigetelési anyagok - Varrat, hézag és fuga nélküli felülettömítés, nedves és vízes helyiségekhez, csempeburkolat alá alkalmazható. - Repedésképződés mentes szigetelése az épületeknek, bel- és kültérben, mély- és magasépítéshez, új szerkezeteknél és felújításoknál. - Speciális szigetelőszalag nedves helyiségek csatlakozási- és sarokfugáinak szigetelésére. 3. BOTON habarcsszigetelés A BOTON M 34 felhasználható építmények tömítéseihez a magas- és mélyépítés során, az új épületeknél és a régi épületek felújításánál. Kitűnő ez az anyag pincék külső és belső falának, nedves helyiségek, úszómedencék, víztárolók, védőfalak, zuhanyzók stb. szigeteléséhez.

Csempe Piramis, kenhető vízszigetelések

Csempe Piramis, kenhető vízszigetelések

Rengeteg leírás és segítség a megfelelő burkolat kiválasztásához és válogatási lehetőség az általunk forgalmazott neves külföldi és magyar gyártók járólapjai és csempéi között. Segítség a megfelelő segédanyagok (csemperagasztók, vízszigetelések és aljzatkiegyenlítők) kiválasztásához. Termékeink között továbbá megtalálhatók élvédő, burkolatváltó és parkettaprofilok is. Ezen felül hasznos tanácsokat kapnak a burkolás területén arra az esetre, ha sajátkezűleg szeretnék megcsinálni a burkolási munkákat.

Elastik

Elastik

kenhető vízbázisú elastomer bitumenes szigetelés Az ELASTIK használatra kész közepesen sűrű tixotropikus anyag, amely desztillált bitumen, adalékanyagok és speciális gumik emulziója, melyek biztosítják a termék kiváló rugalmasságát, vízszigetelő képességét, kiváló tapadását, és ellenállását az UV sugárzás és a légköri szennyeződések káros hatásaival szemben. Az ELASTIK tökéletes száradása után nem oldódik vízben, magas hőmérsékleten nem folyik meg (hőállóság >150 C), és alacsony hőmérsékleten sem törik (hideghajlíthatóság: -20 C)

Hirdetés
Feramosa Kft.

Feramosa Kft.

Vízszigetelés kalmatronnal

HERZ Hungária

HERZ Hungária

Műanyagtechnika, hőlégtechnika, Ponyvagyártás, Gyújtóberendezések, Tompahegesztés, extruderek, Élhevítők és élhajlítók, Vizsgálóberendezések, Műanyag hegesztőhuzalok

ICDI Kft., vízszigetelés

ICDI Kft., vízszigetelés

Szigetelő sarokerősítő szalagok, parkettaalátétek, valamint több mint 400 féle élvédőprofil, burkolatváltó profil, dilatációs profil és lépcsőprofil raktárról, amik segítségével meghosszabbítja a burkolat élettartamát és baleset megelőzés céljából is fontos szerepük lehet. Műanyag és fém réz, valamint alumínium profilok gazdag szín és formaválasztékban. Több százféle speciális profil rendelésre csempékhez, járólapokhoz és fürdőkádakhoz is.

Isoprof

Isoprof

isoprof, szigetelés, vízszigetelés, waterproofing, bituthene, grace, fugaszalag, dilatáció

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

A Kerék &Kerék Bt. több éves tapasztalattal végzi salétromos, vizes, nedves épületek, pincék utólagos szigetelését, valamint betonrepedések magasnyomású injektálását. Amiben segíteni tudunk: Vízszigetelés Penetron segítségével - A PENETRON termékeket a potenciálisan víznek vagy vegyi hatásnak kitett, és emiatt állandó vízzárást és védelmet igénylő betonon vagy blokkszerkezeteken célszerű alkalmazni. Falszerkezet szigetelése vízszintes injektálással káros nedvesedési folyamatok megakadályozására magas nyomású injektálásával létrehozott szigetelési rendszerek. Vízbetörés elleni szigetelés: Repedések szinte minden építményen keletkeznek, melyek kijavítására és káros következményeinek kiküszöbölésére gyakran csak az injektálási eljárás jelenti az egyetlen megoldást Salétromos, vizes, nedves épületek utólagos szigetelése 2543 Süttő, Béke u. 28. Mobil: 06-20/93-82-164 Email: Web: http://www.injektal.hu

Konstruktiv Kft. - Műgyanta burkolatok

Konstruktiv Kft. - Műgyanta burkolatok

MŰGYANTA PADLÓBURKOLATOK KÉSZÍTÉSE Ipari és lakossági felhasználásra IGÉNYES MUNKA, KORREKT ÁRON

Lapostető szigetelés

Lapostető szigetelés

A lakóépületek egy kisebb hányada lapostetőkkel készült, általában silány hő- és vízszigetelő anyagokkal, vízelvezetési hibákkal, a csapadékvíz szigetelés megfelelő (hő- és sugárzás elleni) védelme nélkül. A lapostetők utólagos hőszigetelése akkor tekinthető gazdaságosnak, ha azt öszszekapcsolhatjuk a csapadékvíz szigetelés (időnként amúgy is szükséges) felújításával. Ez nem mindig teljesíthető, viszont a külső falak és a tetőfödémek csatlakozási hőhídjainál keletkező jellegzetes károsodások (páralecsapódás, elnedvesedés, penészkár) legtöbbször csak mindkét szerkezet egyidejű és teljesértékű (megszakítatlan) utólagos hőszigetelésével kerülhetők el. Ez azt jelenti, hogy a lapostetők utólagos hőszigetelése kielégítő állapotú vízszigetelés esetén is szükséges lehet.

Lapostetők vízszigetelése garanciával

Lapostetők vízszigetelése garanciával

A szekszárdi Tető-Generál Kft. működési területe a professzionális tetőfelújítás, palatető szigetelés. A vállalat fő telephelye Szekszárdon található, de az egész országban végeznek munkákat. A vállalat kiemelten fontosnak tartja, hogy állandóan tartsa a lépést az ipar fejlődésével és mindig a legmodernebb szigetelési eljárásokat és minőségi építőanyagokat használja a tetőfelújítás, lapostető szigetelés során. Az előbbieknek folyományaként az elkészült tetőszigetelési munkákra minimálisan 10 éves a jótállás! Korábbi munkák közt megtalálhatóak mások mellett a Dunaferr Vasmű, a BKV Zrt. épületei. A tetőszigetelés egy- vagy kétréteges bitumenes szigetelőanyaggal történik. 300 m2-nél nagyobb tetőfelület esetén az árajánlat és a felmérés ingyenes!

Tuti menü