Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Thermográfiás vizsgálat képes leírás - Szigetelés.tlap.hu
részletek »

Thermográfiás vizsgálat - Szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Thermográfiás vizsgálat
Keresés
Találatok száma - 11 db
Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Cégünket 1995-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy kreatív, a piaci igények előtt járó fejlesztéseinkkel és azok alkalmazásaival segítsük a műszaki tervezést olyan szakterületeken, melyek alapjai és fontos kiegészítői egyéb komplex feladatoknak. Az elmúlt években elvégzett munkáink mennyisége, változatossága és nagyságrendje utal arra, hogy a két tulajdonos mellet két külső szakértővel működve a fejlett technológia milyen termelékenyen szolgálta ki a megbízói igényeket. Célunk a beruházói oldal megbízásainak kielégítése mellett, az önkormányzati és hatósági döntéshozatalok elősegítéséhez szakmailag megalapozott vizsgálatok készítése forgalmi tanulmányok, zaj- és levegőterhelési számítások és ökológiai felmérések szakterületein. Szakmai elismerést a zaj- és levegőterhelési számítások végzéshez kidolgozott programmal készített diplomamunka kapott, melyet az Építéstudományi Egyesület diplomadíj Pályázatán arany éremre méltattak (Varga Szabolcs YMÉMF 1993 ?Az állami Vizsgáztató Bizottság szakdolgozatát dicséretben részesíti és hasznosítását javasolja?).

DrTherm

DrTherm

THERM TERMO THERMOGRAPHIA HŐSZIGETELÉS HANGSZIGETELÉS HŐFÉNYKÉP RÉS DR HÉZAG TÉRKÉP INFRAVÖRÖS CELLULÓZ

Feba Thermográfia

Feba Thermográfia

Elveszíti a háza az energiát, amit Ön drágán állított elő? A hőhidakon keresztül rengeteg energia távozik az Ön házából anélkül, hogy ezt észre venné? Az éves energiafelhasználásának akár a 40%-át elvesztheti! Ennek nem kell így lennie. Mi elvégzünk Önnek egy thermográfiai vizsgálatot, ami rögtön felfedi a hőtechnikai hiányosságokat, a hőszigetelés hiányosságait. A hőszigetelés ellenőrzése a legjobb befektetés. Csökkentse energiaköltségeit!

Hőkamera

Hőkamera

Hőkamera, épületek osztályozása, zöldkártyája

Hőkamera - ATL Expert Kft.

Hőkamera - ATL Expert Kft.

Az ATL Expert Kft. épületenergetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozó cég. Szakembereik megfelelő szakképesítéssel és engedéllyel rendelkeznek, a hiteles energetikai tanúsítvány kiállításához. Hőkamerás felvételekkel vizsgálják az épületeket. Segítségével felmérhető az épületek szigetelési hiányosságai, illetve a víz- és fűtésvezetékek esetleges meghibásodásai. Hőtérkép készítést vállalnak, kedvező áron. A cég Diósdon, a Homokbánya utca 2. alatt található, kényelmesen megközelíthető helyen.

MMS KFT

MMS KFT

A Multi Management System KFT (MMS KFT) többek között termográfiás veszteség vizsgálatokkal foglalkozik. Ezeknek a vizsgálatoknak a lényege, hogy épületek, illetve energetikai rendszerek, berendezések üzem közbeni ellenőrzése által meghatározzuk az esetleges hibákat. Főbb területeink: épületvizsgálatok, nagy-, közép- és kisfeszültségű elektromos rendszerek, távhővezetékek illetve ipari technológiák vizsgálata, energia-megtakarítási javaslatok kidolgozása.

PIM Kft

PIM Kft

PIM, PIM Kft, PIM Kft., PIM Bt, PIM Bt., pim, pim bt, pim bt., pim kft, pim kft., Professzionális Ipari Méréstechnika Kft., Professzionális Ipari Méréstechnika Bt., Professzionális Ipari Méréstechnika, Professional Industry Measurement Ltd., Professional Industry Measurement, Professionelle Industrie Meßtechnik GmbH, Professionelle Industrie-Meßtechnik GmbH, Professionelle Industrie Meßtechnik, Professionelle Industrie-Meßtechnik, Professionelle Industrie Messtechnik GmbH, Professionelle Industrie-Messtechnik GmbH, Professionelle Industrie Messtechnik, Professionelle Industrie-Messtechnik, üzemfenntartás, üzemfenntartas, uzemfenntartas, gépüzemeltetés, gepüzemeltetes, gepuzemeltetes, üzemeltetés, üzemeltetes, uzemeltetes, javítás, javitás, javitas, turbina, szivattyú, szivattyu, ventilátor, ventilator, kompresszor, generátor, generator, daráló, daralo, malom, lapát, lapat, robbanás biztos, robbanas, robbanás, robbanásbiztos, gép, gep, gépek, gepek, roncsolás mentes, roncsolas mentes, roncsolásmentes, roncsolasmentes, monitorozás, monitorozas, méréstechnika, merestechnika, ipar, ipari, műszer, müszer, muszer, rezgés, rezges, rezgésmérő, rezgésmérö, rezgésméro, rezgesmero, rezgésméré

Termokamera

Termokamera

A Termokamera weboldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy a termográfia iránt érdeklődőknek lehetőséget biztosítsak e szakma elméleti hátterének megismerésére, valamint segítsek a gyakorlati tanácsok révén a mérési feladatoknak leginkább megfelelő technológiák és eszközök kiválasztásában. Aki pedig csak szép és érdekes hőképeket szeretne megtekinteni, annak a hőképgaléria fog tetszeni.

Thermofloc

Thermofloc

Thermofloc hőszigetelés - tetőszigetelés,falszigetelés,aljzatszige telés-öko hőtároló hőszigetelés és hangszigetelés cellulózból A Felföldi Belsőépítészet épületek hőszigetelésével, építőipari kivitelezéssel és belsőépítészettel foglalkozik. A cég vállalja a passzív házaknál előírt Blower Door teszt elvégzését is. Épületdiagnosztika hőkamerával Blower-door próbával Ellenőrizzük a többi között a hőhídak meglétét, a nedvesedést, és a tömítetlenségeket.

Hirdetés
Thermohome

Thermohome

NEHEZEN ELADHATÓ LAKÁSA, HÁZA?! Jó lenne tudni, hol szökik az energia? Hogy lehetne OLCSÓBB a fűtés? Készítünk önnek hőfényképet lakásáról, házáról, ami meggyőzi ÖNT és a vevőket!

Ventasol

Ventasol

A megújuló energiákat hasznosító termékek forgalmazása mellett termográfiás (hőkamerás) vizsgálatokat is végzünk a hatékonyabb energiafelhasználás elősegítésére. A hőkamera egy összetett érzékelő-képalkotó-elemző készülék, mely néhány század fokos hőmérsékletkülönbségek mérésére és szemléletes megjelenítésére képes, ezáltal különböző építészeti és gépészeti diagnosztikai vizsgálatokra alkalmas. Minden olyan építészeti és épületgépészeti rendszer, melynek állapota és működése valamilyen módon hőmérsékletváltozással kapcsolatos, hőkamerás vizsgálattal hatékonyan felmérhető.

Tuti menü