Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás: Társasházakcsaládi - XL Bau [3. oldal]
részletek »

Kivitelezők: Társasházakcsaládi - XL Bau [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 44 db
Társasházak,családi házak szigetelése

Társasházak,családi házak szigetelése

Hőszigetelés , homlokzati hőszigetelés, panelhézag szigetelés, festés, burkolás, pvc burkolat, állványépítés, gipszkartonszerelés, felújítás ! Vállaljuk Debrecenben, Budapesten és az ország minden területén családi házak, társasházak hőszigetelését nikecellel, grafitos nikecellel és kőzetgyapottal. A legjobb minőségű hőszigeteléshez használt anyagokat használjuk a munkánk során. Debrecenben és Budapesten sok referenciával rendelkezünk a homlokzati hőszigetelés, szigetelés, festés, lépcsőház festés, felújítás, területén. A sok hőszigetelés, festés, felújítás munkák során nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert. Ezért, ha velünk hőszigeteltet, festet budapesten, debrecenben és bárhol az országban, garantáltan jelentősen csökken a fűtésszámlája és megszépül esztétikailag a környezete.

Tető szigetelés, karbantartás

Tető szigetelés, karbantartás

Szigetelné tetőjét? Cserélné tető szigetelését? Az oldalunkon található egyedi kalkulátorral megközelítőlegesen kit tudja számolni mennyi pénzbe fog ez Önnek kerülni. Teljeskörű karbantartást vállalunk új tető valamint felújítandó tetőszerkezetek esetén egyaránt. Kérjen tőlünk kár felmérést, hogy ne váratlanul érje probléma.

Tetőfelújítás, palatető felújítás bontás nélkül!

Tetőfelújítás, palatető felújítás bontás nélkül!

Tetőfelújítás, palatető felújítást akár bontás nélkül is vállalja a Pala-Fenomén Kft.! Magyarországon az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült, melyeket az idő folyamatosan amortizált, elhasználódott, elkopott és ennek hatására beázhat. Ehhez kínálunk egy gyors szakszerű és megbízható megoldást.

Tetőszigetelés

Tetőszigetelés

Az eltelt évek során a házilagos kivitelezésű, illetve mindenhez értő, mindenki Józsi bácsi-ja, mint a megbízható kőműves vállalkozó által épített családi házak és nyaralók nem éppen pozitív tapasztalatai íratták meg az alábbi pár sort, talán mindannyiunk okulására, hiszen az okos ember más kárán tanul. De végülis mikor szigetelünk, hol és mivel? Kezdjük a házunk alatt és folytassuk végig a tetőig.Sajnos kevéssé figyelünk oda. Elintézzük egy legyintéssel, mert itt sohasem volt nedvesség, víz az pedig csak a kútban van, jó mélyen. Építkezésnél pedig a Józsi bácsi elmegy az építőanyag telepre, megveszi a vastaglemezt, a barkácsáruházban megveszi a pörzsölőt (jó lesz majd télen még a disznóvágáskor is!), és szigetel. Lefekteti a vastaglemezt a betonra, az átfedéseket összemelegíti, és egy tetőléccel elkeni. A függőleges felületen már némi gyakorlat is szükséges, mert hiszen nem baj, ha a szigetelőlemez fent marad a falon, de az a fránya bitumen vagy nagyon megolvad és folyik (esetleg még ki is ég), vagy nem ragad, vagy ha ragad, később leválik. Ilyenkor már felvetődik a szakember hiánya a munka szakszerű kivitelezése érdekében (esetleg nem is vízzáróak az illesztések)

Thermoflex

Thermoflex

Építkezik és nem tudja, hogyan szigetelje a házát? Előfordult már Önnel, hogy télen fázott, nyáron pedig melege volt a házban? Túl sokat fizet fűtésre, hűtésre? Ha a fenti kérdések közül valamelyikre igennel válaszolt, akkor érdemes tovább olvasnia honlapunkat, vagy felvenni velünk a kapcsolatot. Minden kérdésével kapcsolatosan állunk szíves rendelkezésére.

Tibana Bt. - Lapostető szigetelés, palatető szigetelés, felújítás bontás nélkül

Tibana Bt. - Lapostető szigetelés, palatető szigetelés, felújítás bontás nélkül

Cégünk fő profilja a lapostető szigetelés és palatető szigetelés utólagos felújítása és új tetőszigetelés készítése, korszerű és időtálló Villas és Index palatető és lapostető szigetelő anyagok felhasználásával. Számos társasház, intézmény és családi ház utólagos palatető, illetve lapostető szigetelését, felújítását végeztük el a megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Lapostető szigetelésre és palatető szigetelésére hő és csapadékvíz ellen elsősorban modifikált bitumenes lemezzel történő szigetelést használunk.

Tiszavölgyi Csaba - Cellulóz hőszigetelés

Tiszavölgyi Csaba - Cellulóz hőszigetelés

A Cellulóz Hőszigetelés egy hőszigetelési szolgáltatások nyújtására specializálódott vállalkozás. Elsődleges szempont számunkra, hogy ügyfeleink teljes mértékben meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Minden esetben arra törekszünk, hogy a megrendelőink számára a maximumot nyújtsuk és hogy szolgáltatásaink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Fennállásunk óta számos elégedett ügyfélre tettünk szert. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

Útépítés, útjavítás, kátyúzás, repedés javítás, aszfaltút építés

Útépítés, útjavítás, kátyúzás, repedés javítás, aszfaltút építés

Cégünk a Dunaflex és Dunaox szalagok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ez a modifikált bitumenes kiöntőmassza-technika jelentősen javítja az utak minőségét és meghosszabbítja azok élettartamát. A gyártás mellett a minőség ellenőrzés is a feladatkörünk közé tartozik. Az alapanyagok és a késztermék legfontosabb minőségei paramétereit saját laboratóriumi eszközökkel vizsgáljuk. Ennek az eljárásnak elsődleges módja a függőleges beépítés, ahol az egymáshoz csatlakozó felületek tömítését, szigetelését végzi úgy, hogy a keletkezett rést eltömíti. További részletekért tekintse meg honlapunkat!

Vizesfal

Vizesfal

Épület szigetelés - Vizes, salétromos épületek szigetelése! Komplexen foglalkozunk az épületek utólagos szigetelésével. Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek már elegük van az évenkénti felújitásokból, és szeretnének egy végleges megoldást találni problémájukra.

Hirdetés
XL Bau Kft

XL Bau Kft

Az XL BAU ÉPÍTŐIPARI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 1990-ben alakult Veszprémben, mint magánvállalkozás, alvállalkozói megbízásokkal alapozva meg piaci helyzetét. Üzleti stratégiánk kidolgozásakor minden erőforrás szintjén a minőséget tűztük ki célul. Fő tevékenységi körünk az építőipari generál kivitelezés a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. A piaci elvárásoknak megfelelően szélesítettük tevékenységi körünket és a kivitelezés mellett kiépítettük kereskedelmi részlegünket. A két tevékenységi kör kitűnően kiegészíti és erősíti egymást, és ezzel vevőkörünknek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani. Szervezeti struktúránkat kiváló, képzett építőipari szakemberekkel bővítettük. A kezdetektől a mai napig arra törekszünk, hogy sikeresen kielégítsük ügyfeleink igényeit megbízható minőségi munkánkkal, energiatakarékos és környezetbarát megoldásokkal, korszerű technológiákkal és szaktanácsadással. 2003-ban a magasépítési kivitelezés és tervezés területén ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerre kaptunk tanúsítványt. Az XL Bau Kft. elérte, hogy 18 éves üzleti eredményeinek köszönhetően ma már Veszprém-megyében jelentős piaci részesedést mondhat magáénak.

Tuti menü