Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás: Homlokzatszigetelés - Szórt [2. oldal]
részletek »

Kivitelezők: Homlokzatszigetelés - Szórt [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 44 db
Homlokzatszigetelés-Miskolc

Homlokzatszigetelés-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Horváth Tivadar Ácsmester Siófok

Horváth Tivadar Ácsmester Siófok

Vállalok tetőkészítést,felújítást.Külső és belső burkolásokat.Gipszkarton szereléseket. Gipszkarton falak készítését szigeteléssel ajtó beépítéssel. Lambériázásokat.Szaletlik, kiülők,pergolák,előtetők,nyitott garázsok készítését. tetőablak beépítést akár utólag is. Falépcsők,fa járófelületek,fafödémek készítését szigeteléssel.OSB lapok szerelését.

Injektálunk.hu

Injektálunk.hu

Utólagos vegyi falszigetelés készítése injektálásos technológiával. Nedves, vizes, salétromos, málló vakolatú falazatok utólagos falszigetelése megfelelő tapasztalattal, prémium minőségű Német alapanyagokkal, referenciákkal és természetesen garanciával. Az utólagos falszigetelés alkalmazható a legtöbb építési anyagnál. Falszárító vakolattal kiegészítve a technológia megszünteti a problémáját és újra élvezheti háza/lakása kellemes légkörét. Pest megyében ingyenes helyszíni felmérés alapján díjmentesen készítjük el árajánlatunkat.

InterPorta- BetonKozmetika: BetonKozmetika

InterPorta- BetonKozmetika: BetonKozmetika

Térburkolatok (Viacolor, Frühwald, Semmelrock, stb), kerítések, lábazatok készítése, javítása, felújítása. Beton és műkő felületek javítása, felújítása, karbantartása. BetonKozmetika betonkozmetika, Betonkozmetika, repedések javítása, repedésjavítás, törésjavítás, törések javítása, portalanítás, impregnálás, ipari , padlók, műgyantabetonok, hézagmentes burkolatok, díszburkolatok, térkövek, térkövezés, kerti utak, kocsifelhajtók, autókihajtók, garázsok, színes , burkolatok, védőburkolatok, betonfelújítás, betonvédelem, műkőjavítás, műgyanta, műgyantaburkolat. MAPEI, MUREXIN, beton, burkolás, betonjavítás, repedésjavítás, lépcsőjavítás, lépcsők, kültéri díszburkolat, díszburkolatok. beltéri, fagyálló, fűthető, időjárásálló beton, UV-stabil, kőhatású, vékonybevonatok, lábazatok készítése, szigetelés, aljzatkiegyenlítés, kőműves, burkolómunkák, Klinkerezés, Klinkerburkolatok, Gres, greslap, Cotto, mediterrán burkolatok, terméskő, terméskőburkolatok, kerti utak készítése, javítása, homlokzatjavítás, homlokzatfelúj

J.K.I. Mentor Kft. - lapostető szigetelés

J.K.I. Mentor Kft. - lapostető szigetelés

Ön vagy családja küzd az elöregedett, rossz állapotú palatetőjével? Esetleg felújíttatná háztetőjét, melyre gyors, olcsó és esztétikus megoldást keres? Ha szakszerű, gyors és olcsó megoldást keres, akkor jó helyen jár. Cégünk lemeztetők készítését vállalja családi házakhoz, intézményekhez, kereskedelmi létesítményekhez, autó szalonokhoz, valamint mezőgazdasági épületekhez és raktárakhoz országszerte 30 év szavatossággal. Ezen kívül lapostető szigeteléssel, tetőfestéssel és palatető felújítással és szigeteléssel is foglalkozunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti további szolgáltatásainkat és referenciáinkat!

Lakásfelújítás - szigetelés kivitelezés

Lakásfelújítás - szigetelés kivitelezés

A hőszigetelés és egyéb szigetelés már nem feltétlenül kell, hogy egy teljes körű lakásfelújítás részét képezze, hiszen a növekvő energiaárak miatt ésszerű a korszerűsítés. A lakásfelújítás szigetelés részmunkája olykor sürgős, például vízszigetelés esetén, de egyéb esetben is lehet elkerülhetetlen munkafolyamat. A lakásfelújítás oldalon részletesen leírásra kerültek egy lakásfelújítás részmunkái annak érdekében, hogy bárki képes legyen megfelelően tájékozódni. Cégünk garanciával vállal minden szigetelés és teljes körű lakásfelújítás munkálatot, forduljon hozzánk bizalommal.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-30-938-0253 Burcs Kft. Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!

Lakásfelújítás szigetelések

Lakásfelújítás szigetelések

LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÁTALAKÍTÁS LAKÁSÉPÍTÉS 06-20-372-8891 ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK: -kőműves munkák -villanyszerelés -víz-gáz-fűtés szerelés -burkolás -festés,mázolás,homl okzatok színezése -gipszkartonozás -hő,víz és hangszigetelés -ajtók, ablakok beépítése, cseréje -díszburkolatok készítése,viacolor -járdák,lépcsők,kerí tések építése -családi házak kivitelezése BIZALOMMAL HÍVJON! Tel:06-20-372-8891 További információ: http://lakasfelujitasok.gpo rtal.hu

Lapostető szigetelés - Fagabau

Lapostető szigetelés - Fagabau

Lapostető szigetelés, bitumenes szigetelés: a hőveszteség akár 40-50%-kal is csökkenhet. Nő a lakók komfortérzete: kellemes hőérzet, nem kell túlfűteni a szobát. Megszünteti a hőhidakat : csökken a párakondenzáció veszélye, nincs penész a falakon, egészséges élettér. Nyáron védi a falakat a túlzott átmelegedéstől: kiegyensúlyozott állandó hőmérséklet a lakásban. - Védi az épületszerkezeteket a fokozott hőmozgásoktól, nő a homlokzat tartóssága. Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését kérem tekintse meg honlapunkat!

Hirdetés
Mester emberek

Mester emberek

Mesterek és szakemberek. De mi alapján válasszuk ki azt, akire nyugodt szívvel rá tudjuk bízni az elvégezendő munkát. Hiszen ez a célunk, hogy ne Mekk Elek módon legyen elvégezve. Ezért érdemes elolvasni a mester szaki oldalán lévő információkat. Nagyon sok esetben nem tudjuk a szakemberről eldönteni, hogy jó munkát fog-e végezni. Vagy sem. Ezért a Mester Szaki oldalon lévő hasznos információkat szem előtt tartva, már igencsak kicsi esélye lesz annak, hogy beleszaladjunk egy olyan kellemetlen helyzetbe, hogy az elvégezendő munkát egy olyan szakemberre fogjuk bízni, aki esetleg nem igazán van a helyzet magaslatán. Aminek rengeteg hátránya is lehet, például az adott munkát túl drágán vállalja fel a mester, vagy esetleg, túl hosszú ideig tart a elvégzése, vagy akár silány minőségben készül el a munka, ami talán az egyik legrosszabb ami csak történhet velünk. Ilyen és hasonló kellemetlenségektől tudjuk magunkat megóvni, ha egy kicsit böngészgetünk az oldalon.

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony lélegző léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére.

Obex Kft. Első a falszigetelésben!

Obex Kft. Első a falszigetelésben!

Cégünk 1981-ben alakult egyéni szigetelő vállalkozásként, majd pedig 2007-ben Kft-vé fejlődtünk. Megalakulásunk óta utólagos falszigetelés megoldásokkal, vizes falak, pincék utólagos szigetelésével foglalkozunk. Vállalkozásunk csak materiális szigeteléseket végez, azaz minden szigetelési eljárásnak az a legfontosabb eleme, hogy a víz, hő, hang, rezgés, sugárzás útjába valamilyen anyag kerül. Ez alól az egyetlen kivétel az Elekrtrokinetikus eljárás, mikor az elektródák a falba kerülnek a földbe pedig a katód és egyenáram hatására a vízmolekulák a katód irányában elindulnak. Ezt néhány valódi szigetelő cég sikerrel alkalmazza. Cégünk magas színvonalú műszerezettséggel és méréstechnikai gépparkkal rendelkezik. A kivitelezések megkezdése előtt minden esetben elvégezzük a szükséges épületdiagnosztikai méréseket, így pontos képet kapunk a szigetelendő épületrész állapotáról, és a mérések eredményének ismeretében javaslatot teszünk a szigetelési technológiára, a kivitelezés pontos menetére, és árára. Amennyiben a kivitelezéssel is cégünket bízzák meg, úgy ennek a mérésnek a teljes költségét levonjuk munkadíjunkból.

Szigetelés mesterei

Szigetelés mesterei

A weboldalon mesterek egyre szélesebb választéka áll rendelkezésre bármilyen építési, felújítási, karbantartási munkákról legyen is szó. Így - többek között - szigeteléssel kapcsolatban is szívesen állunk a rendelkezésükre. A tájékozódást részletes adatlapok, referenciafotók segítik.

Szigetelés, színezés

Szigetelés, színezés

A Tribos Bt az összes szükséges engedéllyel rendelkező cég, amely a lakásfelújítás, illetve lakások átépítésének minden formáját vállalni tudja. Önkormányzati és öröklakások, illetve családi házak, társasházak, panellakások és belvárosi bérházak felújítására egyaránt van lehetőség. Munkáink között szerepel megkezdett és félbemaradt felújítások befejezése illetve teljes lakásfelújítás. Mivel székhelyünk Budapesten van, ezért munkáinkat is a fővárosban és vonzáskörzetében végezzük. Valamennyi munkánkat a cég vezetője személyesen ellenőrzi és irányítja. Ha minket választ, nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni és kialkudni egy megfelelő árat. Teljes lakásfelújítását egy vezetés irányítása alatt végezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben. Munkánkra 100 %-ban garanciát vállalunk, a megrendelő teljes megelégedéséig. Szigetelés, színezés: Új épületek illetve társasházak utólagos szigetelését, színezését is vállaljuk akár alpinista technikával is. Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Szigetelések kivitelezése, felújítása - samarasbau.hu

Szigetelések kivitelezése, felújítása - samarasbau.hu

Cégünk teljes körű ház építést a tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig vállalja. Továbbá a cégünk fő profilja a korszerű szigetelések kiépítése, lehetőség van az utólagos szigetelésre is. A kiváló hőszigetelés miatt jelentős pénzmennyiséget lehet megtakarítani. Vállalunk még generál kivitelezés, acél, fa szerkezetű házak, prokoncept, téglaházak építését/felújítását. Üzletünkben személyesen is beszerezheti a vakolás és szigeteléshez szükséges építőanyagokat. tapasztalt kollégáink mindenben állnak rendelkezésére. Várjuk kedves Ügyfeleinket.

Szórt purhab szigetelés egész Magyarországon.

Szórt purhab szigetelés egész Magyarországon.

A szórt purhab bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Födém, fal, pince, lapostető, padlás, lábazat, ipari, és mezőgazdasági terménytárolók szigetelésénél is használható. A szigetelőréteg rés-, illetve hézagmentesen hordható fel és gyorsan megszilárdul, valamint óriási előnye még, hogy telepítése során az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást. Cégünk az ország egész területén, régi és új épületeknél is végez purhab szigetelést. Ha felkeltettük érdeklődését válassza ki saját települését és kérjen egyedi árajánlatot honlapunkon keresztül!

Tuti menü