Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás - Szigetelés.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők - Szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 44 db
A-Z-ig Szigetelés technika. Olcsó, tartós, korszerű szigetelési megoldások.

A-Z-ig Szigetelés technika. Olcsó, tartós, korszerű szigetelési megoldások.

Szigetelési technikáink: A poliuretán szigetelőhab (PUR hab) Felvitele nem igényel hosszas előkészületeket, szinte bármilyen felületen megtapad. Száradási ideje csupán néhány perc (lapos tető szigetelésénél fél órán belül járható a terület). Az anyag könnyen formázható, önmagában színezhető, vagy vakolható, újra festhető. Ellenáll a vegyi anyagoknak (benzin, olaj, enyhe savak, lúgok, nitro alapú oldószereknek), nem lép velük kémiai reakcióba, és rendkívül jó tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik. Poliuera bevonatrendszer A poliurea egy tökéletes bevonat, burkolat és hézagtömítő technológia. Leggyakrabban vízzáró bevonatként, korrózióvédelemre valamint kopásálló felületekhez használják. Nagy fizikai ellenálló képessége miatt extrém igénybevételű felületekre is alkalmazható. Tömör műanyag, mely csúszásmentes, tökéletesen vízálló, és vízzáró, ellenáll a legtöbb kémiai anyaggal szemben, miközben rugalmassága 187-600%-os. Fizikai tulajdonságait megtartja szélsőségesen kiugró hőbehatások mellett is. A két komponens keveredését követően pár perc alatt szárad, bár szerkezetében a kémiai folyamatok 24-36 óra alatt zajlanak le teljesen.

ÁcskalapÁcs Bt. - Thermoflock hőszigetelés

ÁcskalapÁcs Bt. - Thermoflock hőszigetelés

A Thermofloc szigetelő rendszer hőtároló, befújható, cellulóz alapú rendszer, mely hőhídmentes szigetelést biztosít. Légáteresztő szigetelés, és csak természetes anyagot tartalmaz, antiallergén és környezetbarát. Előnye a gyors kivitelezés is, nem tűzveszélyes. Felhasználható falak (külső, belső), tető, tetőtér és aljzat szigetelésre is

Az Építés Mestere  NOLA Bau Kft

Az Építés Mestere NOLA Bau Kft

Nola Bau Kft vállalja családi házak és társasházak építőipari kivitelezését. Szolgáltatásaink: épületek szerkezet építése, generál kivitelezése, minden szakipari munka elvégzése (gépészeti szerelés, villany szerelés, hideg- meleg burkolás, gipszkartonozás, homlokzatok hőszigetelése, ács-tetőfedő munka, épület felújítás, korszerűsítés stb)

Az építőipar építőmesterei.

Az építőipar építőmesterei.

Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-20-372-8891 Burcs Kft.

Barta János

Barta János

Vállaljuk lakások teljes körű felújítását határidőre, pluszköltség nélkül. Ingyenes árajánlatot adunk, és Önnel egyeztetve kialakítjuk a határidőket. Profi, összeszokott csapatunk gyorsan, szakszerűen végzi a munkáját. A lakásfelújítás után ingyen végezzük a nagytakarítást, környezetkímélő, vegyszermentes takarító eszközökkel. Válassza a profizmust, válassza a DEWIND-TEAM Kft.-t.

Baucooperal Kft.

Baucooperal Kft.

# Épületek, lakások generál kivitelezése, felújítása, teljeskörü átalakítása # Homlokzatok hőszigetelése (Dryvitozás) # Térburkolás, viacolorozás # Lábazatok, homlokzatok terméskövezése # Hideg és melegburkolatok készítése # Szakipari munkák anyagbeszerzéssel

BB-Ablak Kft.

BB-Ablak Kft.

Rengeteg építmény esetében a fal nevesedése meglehetősen nagy problémát okoz. Sokan úgy tartják, hogy ez a nem minőségi eljárások miatt történik. Az ilyesféle esetekre a falszigetelés a megfelelő lehetőség. A vizes fal esetében éppenséggel a penész is megjelenhet. A gombáról azonban tudni kell, hogy rossz hatással van az egészségre. A betegségek mellett mellett a költségek is csökkenhetnek, hisz a vizes fal nem fogják a hőt elengedni a lakásból. Hogyha az Ön lakásánál is igényelt a falszigetelés, akkor nyugodtan hívja vállalkozásunkat, egész biztos nem fog bennünk csalódni!

Cellulóz szigetelés - papírszigetelés

Cellulóz szigetelés - papírszigetelés

Cellulóz szigetelés, - papírszigetelés. Az alábbiakban ajánljuk oldalunkat a szigetelés előtt álló megrendelőinknek, és azoknak, akik érdeklődnek e téma után. Vállaljuk lakás, ház, családi ház, műhely, ipari ingatlan, nyaraló, hétvégi ház tető, tetőtér és födém szigetelését cellulóz szigeteléssel, befújt szigeteléses technológiával. Gyors, pontos hőszigetelés cellulóz szigetelés használatával. További információ, árak és képek a munkáinkról az oldalon. Köszönjük, hogy megtiszteli honlapunkat figyelmével.

De-Zo Plusz Kft. - hőszigetelő beton

De-Zo Plusz Kft. - hőszigetelő beton

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése,ötletadása. Ha Ön aljzatbetont kíván mi megvalósítjuk! Eláruljuk milyen fajta aljzatra lehet szüksége meglévő felületek alapján és a technológiai hátterünkkel el is készítjük azt. Kikalkuláljuk az optimális Esztrich beton vastagságát, előkészítjük a terepet s lebetonozzuk az aljzatot. Gépesített technológiánk segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat hatalmas szakértelemmel végezzük el, mert számos év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen bennünket bizalommal!

Hirdetés
Dewind-Team Kft. lakásfelújítás, kivitelezés A-Z-ig

Dewind-Team Kft. lakásfelújítás, kivitelezés A-Z-ig

Cégünk a Dewind-Team Kft. ingatlanok építésére, felújítására, fejlesztésére, bővítésére, korszerűsítésére és karbantartására specializálódott. A weboldalunkon lehetőség nyílik mindenki részére hogy ha az ingatlant legyen az házépítés, átépítés vagy felújítás, karbantartás, pontos információt tudjanak kapni az érdeklődők. Lakásfelújítás, lakásfelújítási árak, ingatlan felújítás-építési kölcsönök, hitelek partnereink segítségével egyben is elérhetőek nálunk.

DMC

DMC

A DMC Építő és Szolgáltató Kft.-t több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező magánszemélyek alapították 2004 júliusában, azzal a céllal, hogy az út-, és mélyépítési piacon egy dinamikus, a piaci és megrendelői igényekhez mindenkor rugalmasan igazodó komplex szervezetet hozzanak létre.

Extrém Élmény Bt.

Extrém Élmény Bt.

Megbízható ipari alpinistát keres, akár még ma? A szakmáját értő kreatív ipari alpinista munkájára van szüksége? Nem éri el a helyet, ahol a munkája lenne? Válasszon minket, ha gyors felmérést, és árajánlatot szeretne, ha több éves tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező céget keres, ha szakszerű szerelést és a kivitelezést szeretne. Szolgáltatásaink: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat. Alpinistáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhatóak, és tisztán tartják munkakörnyezetüket.

Falkiszárítás

Falkiszárítás

Megbízható, költségkímélő, garantáltan működő utólagos falszigetelések a végleges megoldást keresőknek. Szigetelés, falszigetelés, vízszigetelés, vizesfal szigetelés, falszárítás, falkiszárítás, vályogház szigetelés

Gördülő állványrendszerek

Gördülő állványrendszerek

Gördülő állványrendszerek szakszerű tervezése, telepítése és szervize. Kiemelkedő minőség, piacvezető árak, gazdag európai referencia-háttér, gyors és ügyfélközpontú kiszolgálás. Polcos állványok gördülő alvázra helyezésével nagy teljesítményű rendszert nyerünk az adott tér effektív kihasználásával. Az állványok kibővíthetők oldalfalakkal, tetőlemezekkel, osztólapokkal. A meghajtást láncos áttétel biztosítja rozetta, illetve kormány segítségével Széleskörű felhasználási terület. Magyar piacon az egyik legkedvezőbb ár-értékű állványrendszer

Ház- és lakásfelújítás

Ház- és lakásfelújítás

Amikor építkezésbe kezd, számtalan olyan problémával kell szembesülnie ami gyors és szakszerű megoldást követel, cégünk ilyen esetekben is áll rendelkezésére! Teljeskörű lakásfelújítást vállalunk megbízható és precíz szakember gárdával Budapesten és Pest megyében. Ingyenes kiszállás és felmérés, valamint további kedvezmények.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Homlokzati hőszigetelés - Nagybau-PROFI

Homlokzati hőszigetelés - Nagybau-PROFI

A Nagybau-PROFI Építőipari Kft. a házak homlokzatának és lábazatának hőszigetelése mellett vállal lakásfelújítást, családi házépítést, generálkivitelezést, térburkolást, viacolorozást, valamint kerítésépítést. A cég egész Budapesten és környékén, Pest, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében vállal kivitelezést.

Tuti menü