Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedések képes leírás: Tetőfólia - Vemévszer [3. oldal]
részletek »

Kereskedések: Tetőfólia - Vemévszer [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Kereskedések
Keresés
Találatok száma - 41 db
Tetőfólia

Tetőfólia

Tetőfóliák, páraáteresztő fóliák nagykereskedése. Kérj árajánlatot! SilverFlex szürke tetőfólia, YellowFlex sárga tetőfólia, IsoFlex Classic szürke tetőfólia, Thermo-Green páraáteresztő fólia, Isoflex Alu Lp Hővisszaverő tetőfólia légpárnás, Metalizált hővisszaverő belső fólia, Solflex lélegzőfólia, Solflex Nyár, Solflex Tél.

Tetőtér hőszigetelés

Tetőtér hőszigetelés

A tetőterek helyes hőszigetelése nagyon fontos, hogy a későbbiekben lakható tetőtéri lakásunk legyen. Ha lehetőségünk van rá, akkor páraáteresztő tetőfóliát építtessünk be a tetőfedés alá. A páraáteresztő tetőfóliának ugyanis neki lehet tolni a szigetelő anyagot Így ki tudjuk használni a teljes szarufa magasságot és nem hűti a szigetelésünket a második légrés. A második légrésre -a tetőfólia és a szigetelés között- akkor van szükség, ha a beépített tetőfóliánk nem páraáteresztő, mert a pára kicsapódik a fólia belső oldalára. A második légréssel ezt ki tudjuk szellőztetni. A szigetelő anyagot mindig egy-két cm-rel nagyobbra kell vágni a szarufaközöknél, hogy hézagmentesen illeszkedjen a szarufa oldalához. A szigetelésről tovább olvashat a honlapunkon.

Tömítő- és szigetelőanyagok - Sika Webáruház

Tömítő- és szigetelőanyagok - Sika Webáruház

A Sika webáruházban számtalan Sika termék közül válogathatnak. Többek között tömítő és ragasztóanyagok, betonjavító és felületvédő anyagok, fugaszalagok és sok más egyéb. Vásároljon áruházunkból Sika termékeket, mivel 15 éves szakmai tapasztalatunk lehetőséget ad rá, hogy szakértőként bánjunk ügyfeleinkkel és kielégítsünk minden felmerülő igényt. A Sika webáruházban állandó akciókkal várjuk vásárlóinkat. Látogasson el webáruházunkba és vásároljon minőségi szigetelőanyag kínálatunkból kedvező áron.

Tömlő

Tömlő

Vállalkozásunk fő profilja a műszaki- és ipari tömlők kereskedelme. Tevékenységi körünk a különféle rendeltetésű gumi- és műanyagtömlők, valamint a hozzájuk tartozó armatúrák, szerelvények, kereskedelme, minden méretben és felhasználási területre, továbbá bilincsek széles választéka, ami a csőszorító bilincsektől egészen a füles bilincsekig terjed. Kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak a speciális alkalmazási területű tömlők, széles palettáját kínáljuk a különböző szilikon, teflon és vitontermékeknek. Vállalkozásunk az elmúlt évben bővítette értékesítési palettáját. Szerszámhidraulika üzletágunk komplett szállítási programot ajánl minden ipari felhasználó és gyártó üzem részére. A professzionális hidraulikus szerszámok segítségével könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb, és nem utolsó sorban gazdaságosabb a munkavégzés.

Utólagos hőszigetelés

Utólagos hőszigetelés

Néhány hasznos információ az utólagos hőszigetelés menetéről, valamint külső- és belső típusairól. Ha szeretnél részletesebb információkat kapni arról, hogy mikor a legalkalmasabb az utólagos hőszigetelés, és hogy a te otthonodba melyik típusára van szükség, akkor látogass el honlapunkra! Utólagos hőszigetelésen kívül természetesen más szigetelési formákkal is foglalkozunk.

Var-szig Kft. - Hőszigetelő anyagok

Var-szig Kft. - Hőszigetelő anyagok

A Var-szig Kft. Budapesten a XVII. kerületben található szigetelőanyag kis- és nagykereskedés. Elsősorban hő-, hang- és vízszigetelő anyagok forgalmazásával foglalkozunk. Kínálatunkat az akcios-hoszigeteles.hu címen megtalálható oldalon tekintheti meg. Termékeink között megtalálhatók a hőszigetelő rendszerek, rendszer kiegészítők és tartozékok, vakolatok és festékek, szigetelő anyagok, ablakpárkányok, ragasztók, tető- és építési fóliák, gipszkarton és tartozékai, zsindelyek és vízszigetelés. Árainkról és a házhoz szállítás feltételeiről oldalunkon tájékozódhat . Kérdéseikkel és a megrendeléssel kapcsolatos információkkal kapcsolatban keresse a vevőszolgálatot.

Vemévszer Webáruház | szigetelő anyagok

Vemévszer Webáruház | szigetelő anyagok

A VEMÉVSZER Webáruházban megtalálja: 1. Építőipari anyagok: Leier, FARKO, Dörken, Baumit, szárazépítészet 2. Épületgépészeti termékek: MOFÉM termékek, HAJDU termékek, ALFÖLDI BÁZIS kellékek 3. Kifutó választék ajánlat A vállalkozás elsősorban építőipari kivitelezéssel foglalkozik, ezt az építőipari-és épületgépészeti termékforgalmazás egészíti ki.

Tuti menü