Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedések képes leírás - Szigetelés.tlap.hu
részletek »

Kereskedések - Szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Kereskedések
Keresés
Találatok száma - 41 db
Akciós építőanyag és nyílászáró A-A Tech Kft

Akciós építőanyag és nyílászáró A-A Tech Kft

A-A Tech Kft építőanyag és nyílászáró kereskedelemmel foglalkozik. Állandó akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt. Termékeink: hőszigetelés, hangszigetelés, Nyílászáró, ajtó, ablak, vízszigetelés, tégla, zsalukő, áthidaló, cement, falazóhabarcs, fa és vasanyag, cserép, tetőfólia, kémény, OSB, gipszkarton stb.

Alpha Szigeteléstechnika

Alpha Szigeteléstechnika

Homlokzati szigetelőanyagok, hőszigetelő rendszerek, homlokzati polisztirol, lépésálló hungarocell, xps, üvegszövet háló, dübelek, indító sínek, élvédők, üveggyapot, kőzetgyapot, vakolatok, minden ami a hőszigetelő rendszerhez kell! Akciós áron! Tel.: 06-1 464-5232 06-70-331-1870 www.szigeteles technika.com

Concordia-Therm Kft. Homlokzati hőszigetelés

Concordia-Therm Kft. Homlokzati hőszigetelés

Cégünk profilja építőanyag kereskedelem, termékeink közt megtalál minőségi hőszigetelő, és magastető rendszereket, gipszkartonokat és tartozékait, ereszcsatornákat és bádogos termékeket, valamint a forgalmazunk belsőépítészeti profilokat, és ezek kiegészítő elemeit, továbbá homlokzatdíszítő profilokat, és kivitelezők által tervezett egyedi díszítőelemeket. Hőszigetelő rendszerekből hatalmas raktárkészletünk van, szállítás akár 24 órán belül megoldható, kiválasztott színes vakolatát megnézheti nagyobb felületen a kívánt struktúrában, megmaradt áruját teljes áron visszavásároljuk (kivétel az egyedi színezők) telefonon is megrendelheti, 5+5 év rendszergarancia, árgarancia, díjtalan szállítás.

Egyedi alumínium állványok gyártása

Egyedi alumínium állványok gyártása

Szériagyártott vagy egyedi igényekre tervezett alumínium állványok, alumínium szerkezetek tervezése, gyártása és forgalmazása a dobogós létrától a mobil állványig. Legyen szó raktárról vagy szerelőcsarnokról, tapasztalatunk és minőség iránti elkötelezettségünk biztosítja Önt a nagy teherbírású (min. 15 kN), mégis könnyen mozgatható ipari szerkezetekről. TÜV minősített alumínium állványainkat repülőtereken is megtalálja! Nem ismeri ki magát az SAP-ben? Segítünk vállalkozásának az SAP fordításban is!

Építkezők Háza - Triász Kft.

Építkezők Háza - Triász Kft.

Cégünk építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A magánvásárlók mellett viszonteladó partnereket is kiszolgálunk, valamint kivitelező cégeknek is értékesítünk. Szolgáltatások: Anyagszükséglet számítás, Szaktanácsadás, Fuvarozás és fuvarszervezés, Nyílászáró beépítés, Bemutatóterem, Kivitelező ajánlás

Építőanyag apróhirdetések

Építőanyag apróhirdetések

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen . hu

Építőanyag Zalaegerszeg

Építőanyag Zalaegerszeg

Mi az az U érték? Mi az energiatanusítvány? Az egerek meg tudják rágni a poliszirol lapot? Mitől penészesedik a fal? A lábazatot is kell hőszigetelni? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz az Építkezők Blogján! Iratkozz fel az Építkezési Ötlettárra, s most a tiéd -5% kedvezményre jogosító kuponunk is, valamint az Építkezési Matematika. Az Építkezési Matematika első részében a külső munkálatokat járjuk körbe. Milyen mesteremberekre van szükségünk, mi engedélyköteles, milyen költségek merülhetnek fel stb. Gyere, tarts velünk Te is!

Fólia-Max

Fólia-Max

Fólia-Max - Gazdabolt - növényvédőszerek, szakkönyvek, vetőmagok, barkácsáruk, fóliák, hálók, kerítések, zsinegek, kötözőanyagok, gazdaboltok, kertész, kertészeti, mezőgazdasági bolt, üzlet, növényvédőszer, növényvédő szer, szerek, szakkönyv, könyv, könyvek, vetőmag, vető mag, magok, műanyag áru, áruk, virágcserép, virágcserepek, virág cserép, cserepek, barkácsáru , barkács, barkácsbolt, barkácsáruház, barkácsboltok, barkácsáruházak, különleges, fólia, szövött, zsák, zsákok, fóliazsák, fóliazsákok, geotextília, geotextíliák, agrofólia, agrofóliák, agroszövet, agroszövetek, színes, fekete, natúr, cseppmentes, mikrocellás, rovar, madár ellen, elleni, szúnyog, csirke, raschell, növénytartó háló, növény tartó, baromfirács, kertirács, baromfi, kerti, rács, rácsok, favédő tömlő, tömlők, szúnyogháló, szúnyoghálók, kerítés, zöld, fehér, műanyaggal bevont, horganyzott, fa, facsemete védőrács, védőrácsok, hordó, hordók, esővíz gyűjtő, esővízgyűjtő, esővízgyűjtős, gyűjtős, csavaros tetővel, zsineg, kötözőanyag, zsinegek, kötöző anyag, anyagok, kenderzsineg, kenderzsinegek, kender, PP, texturált, széle, raffia, bálazsineg, ruha szárító, ruhaszárító kötél, kötelek, csőkötöző gumi, gumik, kézi

Gigant-Bau Trade Kft.

Gigant-Bau Trade Kft.

A Gigant-Bau Trade Kft. hetedik éve végzi Magyarországon építőipari termékek forgalmazását kis- és nagykereskedelmi formában. Cégünk, 1999-től folyamatosan bővülő termékkínálatát külföldről szerzi be, figyelembe véve a hazai piaci igényeket és építési szokásokat. Ezen időszak alatt kialakítottunk egy országos nagykereskedelmi hálózatot és eg igen jól működő szállítási és logisztikai hátteret. Ez biztosítja, hogy minden partnerünkhöz időben, pontosan érkezzen a megrendelt építőipari termék, egységesen az ország bármelyik pontjára és megadott címére.

Hirdetés
Gipszkarton ár és egyéb információk

Gipszkarton ár és egyéb információk

Vállalatunk minőségi szigetelő anyagokat kínál családi házak, valamint köz és ipari épületek külső és belső hőszigetelésére. A bel tér szigetelésére kiválóan alkalmas a gipszkarton, amely a laktér esztétikus kialakítására is jól használható. A homlokzati hőszigetelésre pedig ásványgyapot vagy polisztirol alapú hőszigetelési rendszereket ajánlunk. Intelligens ház kialakítását is vállaljuk, hogy otthonában mindent egy gombnyomással irányíthasson.

Gipszkarton és álmennyezet

Gipszkarton és álmennyezet

Gipszkarton és szigetelés szakkereskedés Cégünk 2004 óta foglalkozik szárazépítészeti anyagok kereskedelmével. Többek között gipszkartonokkal, profilokkal, szigetelésekkel, kötőelemekkel. Ezekből a termékekből szinte az összes, a kivitelezéshez szükséges anyagot raktárról tudjuk kínálni.

goldhőszigetelés.com webáruház

goldhőszigetelés.com webáruház

Közel 500 termék közül választhat. Szigetelés minden választékban: Hőszigetelés, hangszigetelés, homlokzati szigetelés, utólagos hőszigetelés!! Üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol, homlokzati és lépésálló!! Gipszkarton, tetőfólia, hőszigetelő rendszer, dryvit, hungarocell, vakolat, stb. Folyamatos hőszigetelés akció!! Akár ingyenes házhozszállítás az ország egész területére, rendeléstől függően. Kérjen ajánlatot!!!

Graymix.hu

Graymix.hu

A Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer -mely 100%-ban magyar termék!- forgalmazója, a szintén teljesen magyar tulajdonban lévő Bayra System Kft. 2001-ben alakult. A 2004-ben bevezetett, védjegy oltalom alá vont Graymix termékek, többek között kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően, a bevezetés óta egyre nagyobb ismertségre tesznek szert mind a kereskedők, mind a kivitelezők és magánfelhasználók folyamatosan bővülő körében. A Graymix márkanév alatt forgalmazott termékek a legkiválóbb hazai alapanyagokból, Magyarországon készülnek az elérhető legmodernebb technológiák alkalmazásával és megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. A Bayra System Kft. központja Budapest XIX. kerületében található, ahol körülbelül 1000m2-es puffer raktárunkkal és keverőüzemünkkel állunk szerződött kereskedő partnereink rendelkezésére. A Bayra System Kft. az egész országra kiterjedő, több mint 150 kereskedőből álló viszonteladói hálózaton keresztül jut el a felhasználókig, egyéni vásárlóktól a nagyberuházások generál kivitelezőiig. A Bayra System Kft. kereskedelmi politikájában igyekszik kereskedői számára, azok egyedi igényei szerint, a lehető legjobb feltételeket biztosítani, legyen szó multinacionális vállalatról, többtagú, országos hálózattal rendelkező beszerzési társaságról vagy kis családi vállalkozásról.

Homlokzat szigetelő anyagok

Homlokzat szigetelő anyagok

Sziga-Tech - hőszigetelés, vakolat, szigetelés, üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol, gipszkarton. 2004 őszén nyitottuk meg Kis- és Nagyker telephelyünket Szekszárd iparterületén 800 m2 -es fedett raktárcsarnokunkban. Azóta meghatározó szereplői lettünk a régió építőanyag szakkereskedelmében. Továbbra is Gipszkarton és Hőszigetelő anyagok forgalmazásával foglalkozunk. Logisztikánk folyamatos fejlesztésével próbáljuk kiszolgálni a vevőinket az ország egész területén.

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Hőszigeteléssel energiát takarítunk meg, ha szigeteljük házunkat válasszuk ki a legjobb alapanyagokat és mindezt egy helyről, kényelmesen. A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű magáncégként Cégünk főtevékenysége a nyílászáró kereskedelme és gyártása volt 1999-ig. A 2000. évtől új üzletpolitikánknak köszönhetően nagymértékben bővítettük magas értékesítési tapasztalatok mellett a Cégünk által forgalmazott termékek körét, ami új fejlődési lendületet hozott a Kft életében. Telephelyünk és székhelyünk Budapesten a XX. kerület Helsinki út 76. szám alatt 6000m2 területen működik, melynek 50%-a beépített. Bemutatótermünkben és raktárainkban tekinthetik meg a kereskedelmi tevékenységünk fő profilját alkotó fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, árnyékolástechnikai termékeket, szigetelő anyagokat, szárazépítészeti anyagokat, homlokzati vakolatrendszereket, külső és belső ablakkönyöklőket

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Mindannyian vágyunk arra, hogy szeretteink és saját magunk számára biztosíthassuk az otthon melegét. Ennek azonban nem csak érzelmi, hanem gyakorlati oldala is van: otthonunk hőháztartása az építéshez felhasznált anyagokon és a fűtési rendszeren túl lényegében a hőszigeteléstől függ. Az utóbbi években rengetegen látták be az utólagos hőszigetelés fontosságát, az újépítésű házak legtöbbjét pedig már eleve homlokzati hőszigeteléssel építik meg.

Hőszigetelő anyagok nagykereskedelme

Hőszigetelő anyagok nagykereskedelme

Hőszigetelő anyagok nagykereskedelme. Cégünk a különböző színű (több, mint 1000 féle) és összetételű vakolóanyagok széles skáláját kínálja. Többféle színcsoport van, hagyományos és modern, szolid és élénk, vidám, de mégsem bántó színek.

Tuti menü