Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Parafa - Salétromos [9. oldal]
részletek »

Szigetelés képes leírás: Parafa - Salétromos [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
Parafa

Parafa

Parafa padló és falburkolatok a meleg otthonra vágyóknak a Wicanders-tôl. Biopin festékek, olajok, viaszok, lakkok, lazúrok webáruháza.

Passzívház

Passzívház

Passzívház,1990,Ausztria,Darmstadt,Német nyelv,Németország,Pilisszentlászló,Szada ,Wikimedia Commons,Építészet,ISO 7730

Passzívház tervezés

Passzívház tervezés

Passzívház, (passzív ház) alacsony energiájú ház, energiatakarékos házak - Sigray + partner építészet: tervezés, tanácsadás

Passzívházak

Passzívházak

Passzívházak, napenergia, napkollektor, napelem - Megújuló energiaforrások.

Pete Krisztián ökoház

Pete Krisztián ökoház

Kovács Zoltán Építész honlapja. Középületek, lakóépületek, ipari épületek tervezése, engedélyeztetése. Tel.: 0630-4242-150; Budapest

PIM Kft

PIM Kft

PIM, PIM Kft, PIM Kft., PIM Bt, PIM Bt., pim, pim bt, pim bt., pim kft, pim kft., Professzionális Ipari Méréstechnika Kft., Professzionális Ipari Méréstechnika Bt., Professzionális Ipari Méréstechnika, Professional Industry Measurement Ltd., Professional Industry Measurement, Professionelle Industrie Meßtechnik GmbH, Professionelle Industrie-Meßtechnik GmbH, Professionelle Industrie Meßtechnik, Professionelle Industrie-Meßtechnik, Professionelle Industrie Messtechnik GmbH, Professionelle Industrie-Messtechnik GmbH, Professionelle Industrie Messtechnik, Professionelle Industrie-Messtechnik, üzemfenntartás, üzemfenntartas, uzemfenntartas, gépüzemeltetés, gepüzemeltetes, gepuzemeltetes, üzemeltetés, üzemeltetes, uzemeltetes, javítás, javitás, javitas, turbina, szivattyú, szivattyu, ventilátor, ventilator, kompresszor, generátor, generator, daráló, daralo, malom, lapát, lapat, robbanás biztos, robbanas, robbanás, robbanásbiztos, gép, gep, gépek, gepek, roncsolás mentes, roncsolas mentes, roncsolásmentes, roncsolasmentes, monitorozás, monitorozas, méréstechnika, merestechnika, ipar, ipari, műszer, müszer, muszer, rezgés, rezges, rezgésmérő, rezgésmérö, rezgésméro, rezgesmero, rezgésméré

Polifoam

Polifoam

A Polifoam termékei számos felhasználási területre kerülnek. Kiemelkednek ezek közül az építőiparban, hő- és hangszigetelésben, sport és szabadidő piacon, csomagolóiparban, autó, cipő, konfekció és síküveggyártásban betöltött szerepük. A Polifoam az ISO 9001 minőségi hátterével Európa közel 20 országába szállítja termékeit.

Porte ed infissi

Porte ed infissi

Fiorelli egy bútorok gyártására specializálódott a kézzel készített egyedi bútorok, belső ajtók, ablakkeretek és ablakkeretek, ajtók, bútorok, bel-és kültéri, modern bútorok és klasszikus bútorok, lépcsők, valamint antik bútorok reprodukciói. Azt is együttműködik a vezető márka a marketing számos termék, például páncélozott ajtók, ablakkeretek, műanyag ablakok és az ajtók, redőnyök és szúnyoghálók, rezsi-és szekcionált kapuk, ipari ajtók, konyhák, asztalok és székek, bútorok Nap / éj, a fiúknál. A nagy terület hatálya alá tartozó áru, welcome belül a bemutatóterem, dúsítják számos tartalom testreszabás gyártási rugalmassága lehetővé teszi az ajánlatot. A fő karakter éppen az, hogy ács, és így rendkívül sokoldalú vállalat jellemzői a artefacts megvalósítható.

Primer-Kemi Kft.

Primer-Kemi Kft.

Építéstechnikai anyagok értékesítésével foglalkozik a sok éves tapasztalattal rendelkező pécsi Primer-Kemi Kft., mely minőségi és professzionális megoldásokat nyújt megrendelőinek, ügyfeleinek! Vállalkozásunk ragasztóanyagok, habarcsok, tömítőanyagok, vízszigetelések valamint egyéb építéskémiai anyagok kereskedelmével foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg webáruházunk kínálatát, tudjon meg többet szolgáltatásainkról! Tekintse meg újdonságaink és aktuális áraink valamint akciós ajánlataink! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól!

Hirdetés
Protektor hőszigetelő festék 30 év élettartammal!

Protektor hőszigetelő festék 30 év élettartammal!

Kíváncsi Ön arra, hogy a mai modern festékek milyen problémákra nyújtanak megoldást, milyen sokoldalú a felhasználási körük és hányféle falfesték közül választhat? Kérem látogasson el honlapunkra, ahol az általános információkon túl megismerheti az általunk forgalmazott festékek teljes arzenálját, legyen az beltéri vagy kültéri alkalmazású, diszperziós festék, vagy az időjárásnak tökéletesen ellenálló készítmény. A beltéri alkalmazásra ajánlott termékeink közül olyan érdekességekről is tájékozódhat, mint a penészmentesítő, vízlepergető festékek, vagy a nagy hőhatású helyekre ajánlott hővisszaverő tulajdonságokkal bíró festékeink. Szíves figyelmébe ajánljuk kültéri felhasználásra ajánlott termékeink széles palettáját is, amelyek legfőbb jellemzője az időjárás-állóság. Legyen szó diszperziós falfestékről, favédő lazúrokról, vagy akár korrózióvédelmet is nyújtó fémfestékről, Ön minden bizonnyal meg fogja találni nálunk azt a terméket, amelyre szüksége van. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy milyen célra kívánja felhasználni termékeinket: penészmentesítést szeretne vagy egyszerű színező védelmet? A többit bízza ránk! Látogasson el weboldalunkra, ahol megannyi információval segítjük optimális döntésének meghozatalában!

Redőny

Redőny

Budapest egyik legrégibb és legpatinásabb redőny szerelő és gyártó cége 1896-óta. Redőnyösök dinasztiája. redőny szerelés, faredőny, javítás több mint 100 éves tapasztalattal a háttérben, Kondor redőny motorok gyártása. Redőnyök tervezése és gyártása fából, fémből és műanyagból egyaránt. Kondor Redőny - állunk rendelkezésére.

Redőny

Redőny

Redőny és árnyékolástechnika - MP redőny, redőnyszerelés, redőny javítás. Redőny, szúnyogháló, reluxa, roletta vagy szalagfüggöny amit keres? Netán redőnyszerelés, redőny javítás után érdeklődik? Nálunk megtalálja a megoldást problémájára! Cégünk családi vállalkozásként működik. Elromlott, meghibásodott? Redőnyszerelés szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére!

Redőny, mert ez is szigetel!

Redőny, mert ez is szigetel!

Hazánkban a redőny a legelterjedtebb árnyékoló. Alkalmazási területei alkalmassá teszi hő-, hangszigetelés, és betörés elleni védelemre.

Remmers

Remmers

Helyreállítás, védelem és megőrzés

Rockwool

Rockwool

REFERENCIÁK KÖSZÖNTJÜK AZ ÖTCSILLAGOS HŐSZIGETELÉS HONLAPJÁN! Tisztelt Látogató! A Rockwool vállalatcsoport - mint a világ legnagyobb kőzetgyapot gyártója és forgalmazója - több mint 70 éve gyárt hőszigetelő kőzetgyapot termékeket, melyek megoldást kínálnak pincétől a padlásig, bármely épülettípus esetén.

SAKRET

SAKRET

1966-ban került Európába a SAKRET ötlete. A SAKRET licencet elsőként Németország, Ausztria, Hollandia és Svájc vásárolta meg, és életre hívta a SAKRET Trockrenbeton GmbH &CO KG néven a licence tulajdonos társaságot. Ma a SAKRET Trockenbaustoffe Europa GmbH &CO KG berlini székhelyű társaság 33 európai SAKRET licence használót tömörít. Sakret egyike a világ legnagyobb szárazhabarcs gyártójának. Európa és Amerika szerte több mint 60 székhellyel van jelen. Európában a SAKRET licence használó vállalatait 26 gyártóbázis szolgálja ki. A fejlődés nem áll meg, a SAKRET továbbterjeszkedik.

Salétromos falak javítása bontás nélkül

Salétromos falak javítása bontás nélkül

Lakó- és középületek utólagos vízszigetelését oldjuk meg lemezbesajtolásos módszerrel. A folyamatos lemezkapcsolatot a lemezek egymásba korcolása biztosítja. A technológia segítségével mechanikus eljárással megakadályozzuk a talajvizek kapilláris úton történő további felszivárgását, így a falazat rövid időn belül kiszárad. A módszer egyik legfontosabb eleme, hogya lemezbeütés egyoldalról történik, még 80-90 cm falvastagság felett is. A lemezek élettartama korlátlan, a garancia időtartama 30 év.

Tuti menü