Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: MISKOLCI - Pannon [8. oldal]
részletek »

Szigetelés képes leírás: MISKOLCI - Pannon [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

MMS KFT

MMS KFT

A Multi Management System KFT (MMS KFT) többek között termográfiás veszteség vizsgálatokkal foglalkozik. Ezeknek a vizsgálatoknak a lényege, hogy épületek, illetve energetikai rendszerek, berendezések üzem közbeni ellenőrzése által meghatározzuk az esetleges hibákat. Főbb területeink: épületvizsgálatok, nagy-, közép- és kisfeszültségű elektromos rendszerek, távhővezetékek illetve ipari technológiák vizsgálata, energia-megtakarítási javaslatok kidolgozása.

Modern minőségi nyílászárók különféle anyagokból

Modern minőségi nyílászárók különféle anyagokból

Dekoratív minőségi nyílászárók többféle anyagból készülnek, ezzel próbálunk rugalmasak lenni a megrendelőink anyagi helyzetéhez. Tevékenységünk immár 12 éve foglalkozik ezen a szakterületen. Gyors határidővel. Emellett egyedi szép beltéri ajtókat is gyártunk. Legjobb minőségből. Mintaajtók megtekintésére is van lehetőség előreegyeztetett időpont alapján a XVII. kerültben, akár hétvégén vagy esti órákban egyaránt. Budapest belterületén ingyenes helyszíni felmérést vállalunk. Időt állók. Gondosan megmunkált ajtókkal és referenciákkal rendelkezünk.

Murexin

Murexin

A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG leányvállalata, tevékenységünk: építőanyagok forgalmazása. Termékpalettánkon megtalálhatók többek között: Murexin építési vegyianyagok, hidegburkolat ragasztási segédanyagok, melegburkolat ragasztási termékek, Durlin festékek és lakkok.

Műanyag ablak Budapest

Műanyag ablak Budapest

Minőségi műanyag bejárati, beltéri ajtók és ablakok a windoktól!Műanyag ablak, műanyag nyílászárók, fa nyílászárók itt 40%-kal olcsóbb ugyanaz a műanyag ablak, műanyag nyílászárók és mi garantáltan 3 héten belül elkészítjük, beépítjük, vagyis elintézzük a nyílászáró cserét, vagy ha csúszunk, akkor Önnek adjuk INGYEN! Nehezen találni ehhez fogható ajánlatot mind árban, mind időben!

Műanyag ablak, fa ablak

Műanyag ablak, fa ablak

Fa és műanyag nyílászárók forgalmazása, beépítése, igény szerint kőműves munkával. Fa bejárati ajtók egyedi méretre gyártva, beépítve. Ingyenes helyszíni felmérés. Fa ablakok javítása szigetelése, svéd technológiával. falbontás nélküli és tokcserés ablakcserét is vállalunk és a a bontott ablakokat elszállítjuk Önöktől

Műanyag ablakok,nyílászárók

Műanyag ablakok,nyílászárók

Weboldalunkon megoldást és segítséget találhat az új ablak vagy más nyílászáró vásárlásához. Elérhető áron kínáljuk Önnek az általunk forgalmazott Aluplast 5 légkamrás műanyag ablakokat,nyílászárókat ,redőnyöket ,rovarhálókat. Szolgáltatásaink komplexek , teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A munka során keletkezett falsérülések javítása,sitt elszállítása,párkányozás,takarólécezés stb. Magas műszaki tartalom alap áron. Rendkívül meggyőző az ár érték arány.

Napkollektor, Hőszivattyú, Kondenzációs Kazán Webáruház

Napkollektor, Hőszivattyú, Kondenzációs Kazán Webáruház

A megújuló energetikával kapcsolatban széles termék kínálattal rendelkezünk. Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén 50000 Ft. vásárlási érték felett. Folyamatos Akciók! Regisztálj és a netkazán.hu segít neked kiválasztani a számodra megfelelő fűtés rendszert és ráadásul a legjobb áron és minőségben.

nútba építhető, bepattintható ablakszigetelő szilikongumi o profil gyá

nútba építhető, bepattintható ablakszigetelő szilikongumi o profil gyá

Ablakszigetelő szilikon o profil és egyéb szilikongumi nyílászáró tömítések gyártása, forgalmazása ( Tel/Fax: 06-1-221-9212 , 06-1-220-9177 ) Főbb gyártmányaink: szilikon profilok, szilikongumi nyílászáró tömítések, szilikoncső és szilikon gumi tömlő termékek, szilikon lemez és szilikongumi lap termékek, szilikon hőfüggönyök, szilikon tömítőzsinórok és szilikongumi zsinóros tömítések, préselt és fröccsöntött mászaki szilikon formadarabok, szilikonszivacs és szilikongumi szivacs szalagok, zsinórok.

Hirdetés
Nyílászáró apróhirdetés

Nyílászáró apróhirdetés

Eladó ajtók, ablakok, üveg és egyéb nyílászárók hirdetése. Ha Ön nyílászárót vagy más építőanyagot keres vagy kínál, akkor apróhirdetését itt ingyenesen feladhatja.

Nyílászárók webáruháza

Nyílászárók webáruháza

Nyílászárók Webáruháza Nyílászáró szaküzletünk közel 15 esztendeje látja el a térséget ajtó és ablak termékekkel. A kezdetekkor célterületünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye volt, az idő folyamán a piac bővítésével Magyarország keleti régiójának lefedését is sikerült elérnünk. Ezzel párhuzamosan bővült tovább az általunk forgalmazott termékek köre majd elindítottuk webáruházunkat. A fa, műanyag, fém és speciális összetételű, borítású nyílászárókon túl garázskapuk, ablakkönyöklők, kilincsek, szalagfüggönyök, padfeljárók, és egyéb kiegészítő elemek teljes választéka várja a vásárlókat. Cégünk fő profilja nyílászárók forgalmazása, beépítése, párkányozása. 4, 5 és 6 légkamrás profilrendszerek 5 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek, széles színválaszték. Díjmentes felmérés és árajánlat. Állandó akcióinkról érdeklődjön személyesen üzleteinkben, vagy e-mailben, vagy telefonon.

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony lélegző léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére.

Obex Kft. Első a falszigetelésben!

Obex Kft. Első a falszigetelésben!

Cégünk 1981-ben alakult egyéni szigetelő vállalkozásként, majd pedig 2007-ben Kft-vé fejlődtünk. Megalakulásunk óta utólagos falszigetelés megoldásokkal, vizes falak, pincék utólagos szigetelésével foglalkozunk. Vállalkozásunk csak materiális szigeteléseket végez, azaz minden szigetelési eljárásnak az a legfontosabb eleme, hogy a víz, hő, hang, rezgés, sugárzás útjába valamilyen anyag kerül. Ez alól az egyetlen kivétel az Elekrtrokinetikus eljárás, mikor az elektródák a falba kerülnek a földbe pedig a katód és egyenáram hatására a vízmolekulák a katód irányában elindulnak. Ezt néhány valódi szigetelő cég sikerrel alkalmazza. Cégünk magas színvonalú műszerezettséggel és méréstechnikai gépparkkal rendelkezik. A kivitelezések megkezdése előtt minden esetben elvégezzük a szükséges épületdiagnosztikai méréseket, így pontos képet kapunk a szigetelendő épületrész állapotáról, és a mérések eredményének ismeretében javaslatot teszünk a szigetelési technológiára, a kivitelezés pontos menetére, és árára. Amennyiben a kivitelezéssel is cégünket bízzák meg, úgy ennek a mérésnek a teljes költségét levonjuk munkadíjunkból.

Online építőanyag és homlokzati hőszigetelés

Online építőanyag és homlokzati hőszigetelés

Építkezés? Felújítás? Ha építőanyagot vagy homlokzati hőszigeteléshez keres anyagot, jó helyen jár. Homlokzati hőszigetelés több csomagban áll rendelkezésükre melyek kialakításánál figyeltünk a testre szabhatóságra. Amennyiben építőanyagot keres, szintén jó választás webáruházunk. Tetőfólia és tetőfedéshez kapcsolódó anyagok, geotextília, Coratrend vakolat, bitumenes zsindely vagy akár a száraz építészethez kapcsolódó termékeket is megtalálja. Amennyiben bármilyen kérdése, vagy árajánlatot kér keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

óra

óra

Üzletünk - ÓraGuru- megnyílt a mammut 1-ben. Legalább strand-szezon előtt ellenőriztesse órája tömítését. Nálunk ellenőrizheti, és cserélheti is. Profi nyomásmérés teszt. Szakszerű elemcsere, szíjcsere, órajavítás. Ami másnak lehetetlen nekünk nem.Megjavítjuk az órákat, ha kell alkatrészt készítünk hozzá. Továbbá egyedi karórák tervezését is vállaljuk. Egyedi, különlegeset. Zománszámlap készítése, gravírozás. Valamint felvásárolunk készpénzért, márkás karórákat. Keresse üzletünket a mammut1 bejáratában a széna tér felől!

Öko tetőszigetelés

Öko tetőszigetelés

Miért válasszon minket? Cégünk öko tetőszigetelést vállal hétszeres garanciával és a határidő pontos betartásával. Garantáljuk, hogy csak környezetbarát, egészségre ártalmatlan, nem gyúlékony anyagot használunk fel a szigetelés során, amibe nem költöznek bele rágcsálók. Ezen kívül, amennyiben nálunk rendeli meg a tetőszigetelést, a munka során biztosan nem térünk el attól, amiben megállapodtunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol elolvashatja az 5 legfontosabb dolgot, amit tudnia kell a szigetelésről, továbbá megmutatjuk hogyan csökkentheti le elképesztő mértékben fűtésszámláját a legmodernebb tetőszigetelési eljárással!

Pannon-Perlit Kft.

Pannon-Perlit Kft.

Pannon-Perlit Kft. gyárt és értékesít:építőipari,kertészeti,hidrófob izált és szűrő perlitet.Tervez és kivitelez perlit duzzasztó,szűrő és hidrófobizáló üzemeket. Gépjárműparkunkkal vállalunk különböző por és ömlesztett anyagok szállítását.

Tuti menü