Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lakásfelújítás - Minőségi [7. oldal]
részletek »

Szigetelés képes leírás: Lakásfelújítás - Minőségi [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
Lakásfelújítás - szigetelés kivitelezés

Lakásfelújítás - szigetelés kivitelezés

A hőszigetelés és egyéb szigetelés már nem feltétlenül kell, hogy egy teljes körű lakásfelújítás részét képezze, hiszen a növekvő energiaárak miatt ésszerű a korszerűsítés. A lakásfelújítás szigetelés részmunkája olykor sürgős, például vízszigetelés esetén, de egyéb esetben is lehet elkerülhetetlen munkafolyamat. A lakásfelújítás oldalon részletesen leírásra kerültek egy lakásfelújítás részmunkái annak érdekében, hogy bárki képes legyen megfelelően tájékozódni. Cégünk garanciával vállal minden szigetelés és teljes körű lakásfelújítás munkálatot, forduljon hozzánk bizalommal.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-30-938-0253 Burcs Kft. Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!

Lakásfelújítás szigetelések

Lakásfelújítás szigetelések

LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÁTALAKÍTÁS LAKÁSÉPÍTÉS 06-20-372-8891 ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK: -kőműves munkák -villanyszerelés -víz-gáz-fűtés szerelés -burkolás -festés,mázolás,homl okzatok színezése -gipszkartonozás -hő,víz és hangszigetelés -ajtók, ablakok beépítése, cseréje -díszburkolatok készítése,viacolor -járdák,lépcsők,kerí tések építése -családi házak kivitelezése BIZALOMMAL HÍVJON! Tel:06-20-372-8891 További információ: http://lakasfelujitasok.gpo rtal.hu

Lakásszigetelés

Lakásszigetelés

Ablakok, ajtók, nyílászárók utólagos szigetelése Euro-Strip szigeteloanyaggal: 06-30-27-47-820 Elsősorban a régi, rosszul záródó nyílászárókkal tudunk "csodát művelni" a korszerű technológia és a megbízható, megfelelően kiválasztott anyagok segítségével.

Lapostető szigetelés

Lapostető szigetelés

A lakóépületek egy kisebb hányada lapostetőkkel készült, általában silány hő- és vízszigetelő anyagokkal, vízelvezetési hibákkal, a csapadékvíz szigetelés megfelelő (hő- és sugárzás elleni) védelme nélkül. A lapostetők utólagos hőszigetelése akkor tekinthető gazdaságosnak, ha azt öszszekapcsolhatjuk a csapadékvíz szigetelés (időnként amúgy is szükséges) felújításával. Ez nem mindig teljesíthető, viszont a külső falak és a tetőfödémek csatlakozási hőhídjainál keletkező jellegzetes károsodások (páralecsapódás, elnedvesedés, penészkár) legtöbbször csak mindkét szerkezet egyidejű és teljesértékű (megszakítatlan) utólagos hőszigetelésével kerülhetők el. Ez azt jelenti, hogy a lapostetők utólagos hőszigetelése kielégítő állapotú vízszigetelés esetén is szükséges lehet.

Lapostető szigetelés - Fagabau

Lapostető szigetelés - Fagabau

Lapostető szigetelés, bitumenes szigetelés: a hőveszteség akár 40-50%-kal is csökkenhet. Nő a lakók komfortérzete: kellemes hőérzet, nem kell túlfűteni a szobát. Megszünteti a hőhidakat : csökken a párakondenzáció veszélye, nincs penész a falakon, egészséges élettér. Nyáron védi a falakat a túlzott átmelegedéstől: kiegyensúlyozott állandó hőmérséklet a lakásban. - Védi az épületszerkezeteket a fokozott hőmozgásoktól, nő a homlokzat tartóssága. Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését kérem tekintse meg honlapunkat!

Lapostetők vízszigetelése garanciával

Lapostetők vízszigetelése garanciával

A szekszárdi Tető-Generál Kft. működési területe a professzionális tetőfelújítás, palatető szigetelés. A vállalat fő telephelye Szekszárdon található, de az egész országban végeznek munkákat. A vállalat kiemelten fontosnak tartja, hogy állandóan tartsa a lépést az ipar fejlődésével és mindig a legmodernebb szigetelési eljárásokat és minőségi építőanyagokat használja a tetőfelújítás, lapostető szigetelés során. Az előbbieknek folyományaként az elkészült tetőszigetelési munkákra minimálisan 10 éves a jótállás! Korábbi munkák közt megtalálhatóak mások mellett a Dunaferr Vasmű, a BKV Zrt. épületei. A tetőszigetelés egy- vagy kétréteges bitumenes szigetelőanyaggal történik. 300 m2-nél nagyobb tetőfelület esetén az árajánlat és a felmérés ingyenes!

Lexan polikarbonát

Lexan polikarbonát

Cégünk, a Nagy Kft már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csarnokok építése, bádogos munkák és lemezmegmunkálás terén. Csarnoképítés terén készek vagyunk bármilyen egyedi igény és ötlet megvalósítására, de Lindab acélszerkezetű csarnokok gyors felhúzását, igényes kivitelezését is vállalja cégünk. Forduljon hozzánk, ha lemezek élhajlítására, szendvicspanelek szerelésére van szüksége, vagy nézzen szét webáruházunkban önfúró csavarért, polikarbonát anyagokért. Nagy Kft. ? Minőségi megoldások!

Lőrinc parkett

Lőrinc parkett

Parketta szaküzletünk 1999-óta foglalkozik magas színvonalú meleg padlóburkolatok értékesítésével. Ez idő alatt legfőbb célkitűzésünké vált, hogy megrendelőink hosszú akár több évtizedes használat során is örömüket leljék termékeinkben. Hazai parketta beszállítóink között kizárólag az évek óta kiváló minőséget gyártó cégek találhatók meg mint pl.: BEFAG, GRABO, DRITOR, RAUCH, MÁTRA. Fontos számunkra, hogy a vásárlóink által elképzelt, megálmodott padlóburkolatot minél kedvezőbb áron lehessen rendelkezésükre bocsátani. Vevőkörünkben egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek, parkettázó szakemberek illetve építőipari vállalkozók, akik évek óta megtisztelnek minket bizalmukkal.

Hirdetés
Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás Folyamatos AKCIÓK, KEDVEZŐ ÁRAK!

MAPEI Kft

MAPEI Kft

MAPEI Kft - csemperagasztó, fugaanyagok, fugázók, építőipari ragasztók, ragasztóanyagok, beton és habarcsadalékszerek, termékek hideg-, meleg- és félmeleg burkolatokhoz: szigetelőanyagok, aljzatelőkészítés termékei, betontechnológiai termékek, betonjavítás, Adalékszer, Betonadalékszer, Folyósító, Fagyásgátló, Szigetelés, Vízszigetelés, Falszárítás, Festék, Burkolás, Csemperagasztás, Fugázás, Fuga, Szigetelés, Hangszigetelés, Hőszigetelés, Fürdőszoba, Konyha

Maxit

Maxit

A Weber, a világ vezető habarcsgyártója, 35 országban fejleszt megoldásokat az építőipar számára. Innovatív megoldásai mindig a helyi piac igényeit szolgálják. A maxit és Deitermann termékcsaládok integrálásával komplexebb ajánlattal állunk vevőink rendelkezésére.

Medencebevonat

Medencebevonat

Létrejöttünk és profilunk kialakulásának előzménye, hogy 1993-tól alkalmazottként dolgozunk a műanyagiparban, majd 2005-ben kezdtük egyéni vállalkozásunkat. Célunk ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálása, illetve kifogástalan minőség biztosítása elérhető áron.

Megas Plusz

Megas Plusz

MEGAS HOMLOKZATI TERMÉKEINK kiválóan alkalmasak arra, hogy igényes Partnereink elvárásának megfeleljenek. A FORGALMAZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSUNKKAL mindig megadjuk azt a segítséget, tájékoztatást, amely a szakszerű kivitelezés folyamatának megismeréséhez, a festékek, vakolatok színtartósságához, az anyagszükséglet meghatározásához, a megtérülési idő kiszámításához szükséges. A jövő számunkra: garantálni Önnek a kiváló minőséget és a korrekt kiszolgálást.

MEMBRAAN

MEMBRAAN

MEMBRAAN FLEXIBILIS KENHETŐ VÍZSZIGETELŐ Külső és belső térben egyaránt Jellemzők: A MEMBRAAN egy rugalmas kenhető vízszigetelő készítmény. Egyszerű használatának, valamint flexibilitásának köszönhetően könnyen megvalósítható az összefüggő vízszigetelő réteg felhordása. Alkalmazási területe: - Külső és belső felületeken; fürdőszobákban, tusolókban, WC-ben, ipari nagykonyhákban, padlófűtéses helyiségekben és minden olyan helyen, ahol a MEMBRAAN a felkenés után védelmet kap (vakolat, csempe, egyéb burkolta, stb.) a használati víz ellen. - Lapos, ill. palatetők utólagos szigetelése az esővíz beszivárgása ellen. Felhasználás: A MEMBRAAN-t csak tiszta, szennyező anyagoktól, olajfoltoktól mentes szilárd felületre (pl. beton), ill. vakolt falra szabad felhordani. A MEMBRAAN-t ne kenje fel folyamatosan nedves felületre. A sarkokat, éleket, repedéseket meg kell szüntetni ('holker' képzéssel, elasztikus vagy papír öntapadós szalaggal), hogy a felhordást folyamatosan lehessen végezni. Az első réteget (alap réteg) hígítsa fel 5%-ban tiszta vízzel és hordja fel a felületre ecsettel, kefével, festőhengerrel. Száradás után hígítás nélkül hordja fel a második réteget. Szükség esetén harmadik réteget is fel kell hordani (pl. repedezett falak, utak mellett lévő rezgéseknek kitett épületek, tetőszigetelések esetén.).

Mester emberek

Mester emberek

Mesterek és szakemberek. De mi alapján válasszuk ki azt, akire nyugodt szívvel rá tudjuk bízni az elvégezendő munkát. Hiszen ez a célunk, hogy ne Mekk Elek módon legyen elvégezve. Ezért érdemes elolvasni a mester szaki oldalán lévő információkat. Nagyon sok esetben nem tudjuk a szakemberről eldönteni, hogy jó munkát fog-e végezni. Vagy sem. Ezért a Mester Szaki oldalon lévő hasznos információkat szem előtt tartva, már igencsak kicsi esélye lesz annak, hogy beleszaladjunk egy olyan kellemetlen helyzetbe, hogy az elvégezendő munkát egy olyan szakemberre fogjuk bízni, aki esetleg nem igazán van a helyzet magaslatán. Aminek rengeteg hátránya is lehet, például az adott munkát túl drágán vállalja fel a mester, vagy esetleg, túl hosszú ideig tart a elvégzése, vagy akár silány minőségben készül el a munka, ami talán az egyik legrosszabb ami csak történhet velünk. Ilyen és hasonló kellemetlenségektől tudjuk magunkat megóvni, ha egy kicsit böngészgetünk az oldalon.

Minőségi ásványgyapot szigetelő

Minőségi ásványgyapot szigetelő

Építkezik és kéne jó szigetelőanyag? Nem érdemes máshol keresgélnie, mert itt meg fogja találni! A jószigetelés.hu internetes oldalon főként Rockwool termékeket árusítunk. Továbbá megtalálhatóak Ursa és Bachl termékek is. Webáruházunkban, a jószigetelés.hu-n, gyors és kulturált kiszolgálással, valamint naprakész árukészlettel állunk partnereink rendelkezésére. Kollégáink bármilyen felmerülő kérdésben szívesen és azonnal segítenek. Ajánlatot is kérhet azonnal, ehhez elég kitöltenie az ajánlatkérő űrlapot, amit az ajánlatkérés menüben találhat meg. Néhány keresettebb építőanyag, mit a jószigetelés.hu oldalunkon megkaphat: rockwool lapostető szigetelés, rockwool multirock, rockwool steprock, rockwool tetőszigetelés, rockwool csőhéj pipo als, rockwool deltarock, rockwool frontrock max e, rockwool homlokzati hőszigetelés frontrock, rockwool hőszigetelő lemez, rockwool vakolható homlokzati hőszigetelés, rockwool válaszfal szigetelés airrock, ásványgyapot hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés, homlokzati hőszigetelő, lépésálló szigetelés, steprock. Amint látható, itt minden megvan, amit számít!

Tuti menü