Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hőtükör - Kőzetgyapot [6. oldal]
részletek »

Szigetelés képes leírás: Hőtükör - Kőzetgyapot [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
Hőtükör fólia

Hőtükör fólia

Egy tipikus, központilag fűtött helyiségben sok hő vész el a radiátor mögötti és feletti falfelületen mielőtt összegyűlne a mennyezetnél, ahol további hőveszteség lép fel az épületszerkezetben. A Heatkeeper energia-megtakarító radiátor panel speciális fűrészfogas kialakítása egy másfajta áramlási képet eredményez a helyiségben. Így a meleg levegő szétáramlik a szobában, csökkentve a szoba felmelegítéséhez szükséges időt, és gyakorlatilag megszünteti a hideg foltokat. Egyenletesebb hőeloszlást eredményez.

ICDI Kft., vízszigetelés

ICDI Kft., vízszigetelés

Szigetelő sarokerősítő szalagok, parkettaalátétek, valamint több mint 400 féle élvédőprofil, burkolatváltó profil, dilatációs profil és lépcsőprofil raktárról, amik segítségével meghosszabbítja a burkolat élettartamát és baleset megelőzés céljából is fontos szerepük lehet. Műanyag és fém réz, valamint alumínium profilok gazdag szín és formaválasztékban. Több százféle speciális profil rendelésre csempékhez, járólapokhoz és fürdőkádakhoz is.

Injektálunk.hu

Injektálunk.hu

Utólagos vegyi falszigetelés készítése injektálásos technológiával. Nedves, vizes, salétromos, málló vakolatú falazatok utólagos falszigetelése megfelelő tapasztalattal, prémium minőségű Német alapanyagokkal, referenciákkal és természetesen garanciával. Az utólagos falszigetelés alkalmazható a legtöbb építési anyagnál. Falszárító vakolattal kiegészítve a technológia megszünteti a problémáját és újra élvezheti háza/lakása kellemes légkörét. Pest megyében ingyenes helyszíni felmérés alapján díjmentesen készítjük el árajánlatunkat.

Interablak Stúdió Győr

Interablak Stúdió Győr

Cégünk fő profilja különböző típusú, ügyfeleink igényeihez igazodó nyílászárók és megfelelő árnyékolástechnikai termékek értékesítése, továbbá műszaki tanácsadás nyújtása a tervezéstől a kivitelezésig terjedő időszakban. Képzett szakember-kollégáink segítségével a megvásárolt nyílászárók beépítését is vállaljuk. Termékeink között műanyag, fa, alumínium, továbbá vegyesen műanyag-alumínium és fa-alumínium részeket is tartalmazó ablakok, bejárati, mellékbejárati és terasz ajtók, üvegek, ablakkinilcsek találhatóak.

InterPorta- BetonKozmetika: BetonKozmetika

InterPorta- BetonKozmetika: BetonKozmetika

Térburkolatok (Viacolor, Frühwald, Semmelrock, stb), kerítések, lábazatok készítése, javítása, felújítása. Beton és műkő felületek javítása, felújítása, karbantartása. BetonKozmetika betonkozmetika, Betonkozmetika, repedések javítása, repedésjavítás, törésjavítás, törések javítása, portalanítás, impregnálás, ipari , padlók, műgyantabetonok, hézagmentes burkolatok, díszburkolatok, térkövek, térkövezés, kerti utak, kocsifelhajtók, autókihajtók, garázsok, színes , burkolatok, védőburkolatok, betonfelújítás, betonvédelem, műkőjavítás, műgyanta, műgyantaburkolat. MAPEI, MUREXIN, beton, burkolás, betonjavítás, repedésjavítás, lépcsőjavítás, lépcsők, kültéri díszburkolat, díszburkolatok. beltéri, fagyálló, fűthető, időjárásálló beton, UV-stabil, kőhatású, vékonybevonatok, lábazatok készítése, szigetelés, aljzatkiegyenlítés, kőműves, burkolómunkák, Klinkerezés, Klinkerburkolatok, Gres, greslap, Cotto, mediterrán burkolatok, terméskő, terméskőburkolatok, kerti utak készítése, javítása, homlokzatjavítás, homlokzatfelúj

Isoprof

Isoprof

isoprof, szigetelés, vízszigetelés, waterproofing, bituthene, grace, fugaszalag, dilatáció

J.K.I. Mentor Kft. - lapostető szigetelés

J.K.I. Mentor Kft. - lapostető szigetelés

Ön vagy családja küzd az elöregedett, rossz állapotú palatetőjével? Esetleg felújíttatná háztetőjét, melyre gyors, olcsó és esztétikus megoldást keres? Ha szakszerű, gyors és olcsó megoldást keres, akkor jó helyen jár. Cégünk lemeztetők készítését vállalja családi házakhoz, intézményekhez, kereskedelmi létesítményekhez, autó szalonokhoz, valamint mezőgazdasági épületekhez és raktárakhoz országszerte 30 év szavatossággal. Ezen kívül lapostető szigeteléssel, tetőfestéssel és palatető felújítással és szigeteléssel is foglalkozunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti további szolgáltatásainkat és referenciáinkat!

Jász-Plasztik Kft.

Jász-Plasztik Kft.

vízbázisú festékek, vakolatok, alapozók, segédanyagok, hőszigetelő lemezek, dűbelek, háló, élvédő, indítóprofil, színezőpaszták

Jól szigetelt házat szeretne? Megoldás a passzívház!

Jól szigetelt házat szeretne? Megoldás a passzívház!

- Új ház építése nagy kihívás. Számos szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy egy harmonikus, biztonságos otthont teremtsünk. Gondos tervezés szükséges új házunk tájolásának, kialakításának, felszereltségének meghatározásához. A cél egy olyan egységes rendszer kialakítása, ami tökéletesen igazodik a leendő lakók életmódjához, elvárásaihoz. Mindezt úgy célszerű megtenni, hogy új házunk fenntartási költségei se terheljék meg nagyon a pénztárcánkat. Passzívház tökéletes otthont biztosít, amely az energiatakarékosságával kisebb mértékben terheli környezetünket, mint egy hagyományos ház, ezzel együtt a fenntartási költségei is jóval alacsonyabbak. Oldalunkon összegyűjtöttünk minden hasznos információt a passzívházról.

Hirdetés
Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

A Kerék &Kerék Bt. több éves tapasztalattal végzi salétromos, vizes, nedves épületek, pincék utólagos szigetelését, valamint betonrepedések magasnyomású injektálását. Amiben segíteni tudunk: Vízszigetelés Penetron segítségével - A PENETRON termékeket a potenciálisan víznek vagy vegyi hatásnak kitett, és emiatt állandó vízzárást és védelmet igénylő betonon vagy blokkszerkezeteken célszerű alkalmazni. Falszerkezet szigetelése vízszintes injektálással káros nedvesedési folyamatok megakadályozására magas nyomású injektálásával létrehozott szigetelési rendszerek. Vízbetörés elleni szigetelés: Repedések szinte minden építményen keletkeznek, melyek kijavítására és káros következményeinek kiküszöbölésére gyakran csak az injektálási eljárás jelenti az egyetlen megoldást Salétromos, vizes, nedves épületek utólagos szigetelése 2543 Süttő, Béke u. 28. Mobil: 06-20/93-82-164 Email: Web: http://www.injektal.hu

King Block

King Block

A King Block® rendszer egy új, vasbeton falazatot adó zsaluzó szisztéma, amely a gyors zsaluzás és falépítés mellett egyben az épület hőszigetelését is egyszerű módon megoldja. A rendszer alapja egy olyan elem, amely két odalt párhuzamosan futó önkioltó expandált polisztirol habelemből áll, amelyet műanyag, nagynyomású polietilén (HDPE) bordák kapcsolnak össze. Az építési folyamat során az összekötő bordákban előre kialakított hornyokba pattintható be a vízszintes vasalás. A táblák közötti üres részt a függőleges vasak elhelyezése után betonnal töltik ki. De lehetőség van vasalatlan szerkezetek, falak kialakítására is. Mind vasalt, mind vasalatlan szerkezet kialakításakor a tartószerkezeti megfelelőséget igazolni kell.

Knauf Insulation

Knauf Insulation

Knauf Insulation - Szigetelés felsőfokon | Knauf Insulation Hungary

Komfortosház, energiamegtakarítás az Ön otthonában

Komfortosház, energiamegtakarítás az Ön otthonában

Manapság egyre nagyobb figyelmet kell fordítanunk az energiatakarékos megoldásokra. Nemcsak környezetvédelmi okokból, hanem a költséghatékonyság érdekében is. Számtalan praktikus módszer létezik, mellyel a komfortérzet feláldozása nélkül tehetjük energia és így pénztakarékosabbá háztartásunkat. A legtöbb ilyen módszer nem is igényel jelentős pénzráfordítást, érdemes tehát végigvennünk lehetőségeket. Áramfogyasztásunk csökkentése érdekében választhatunk energiatakarékos berendezéseket és takarékos izzókat. Áramzabáló légkondícionáló helyett hűvössé tehetjük lakásunkat természetbarátabb módszerekkel is: árnyékolók, redőnyök felszerelésével. Napelemek és házi szélkerekek segítségével előállíthatjuk a szükséges áramot magunk is. A szélkerék és a napelem is egyfajta alternatív energia forrás.

Konstruktiv Kft. - Műgyanta burkolatok

Konstruktiv Kft. - Műgyanta burkolatok

MŰGYANTA PADLÓBURKOLATOK KÉSZÍTÉSE Ipari és lakossági felhasználásra IGÉNYES MUNKA, KORREKT ÁRON

KorrektAblak.hu

KorrektAblak.hu

Műanyag nyílászáró, ajtó, ablak, redőny és szúnyogháló az Ön otthonába is. Megbízható minőség, teljes körű szolgáltatással. Azonnali díjmentes online ajánlatkérés!

Könyv: Wolfgang Grasreiner - Ökoházak

Könyv: Wolfgang Grasreiner - Ökoházak

A könyv szép házak bemutatásával magyarázza meg a környezetbarát építkezés módszereit. Számtalan ötletet találunk arra, hogyan lehet olcsón energiatakarékos és környezetbarát házat tervezni, valamint építeni. A színes, látványos fotókban gazdag kiadvány tartalmából: Egészségesen lakni, Helytakarékos építés, Energiatakarékosság, Együtt a természettel zöldtetők és homlokzatok, Öko-építőanyagok, Télikertek, Gerendaházak összhangban a természettel, Magyarországi szolgáltatók és gyártók...

Kőzetgyapot vagy üveggyapot? - Hőszigetelés.eu

Kőzetgyapot vagy üveggyapot? - Hőszigetelés.eu

Kőzetgyapot, üveggyapot? Nem tud dönteni? Mindkét hőszigetelő anyag jó hő- és hangszigetelő képességű. Az üveggyapot vékony üvegszálakból áll, mely főleg újra hasznosított üvegből készül. A kőzetgyapot olyan hőszigetelő anyag, mely természetes és újrahasznosított alapanyagokból álló anyag. Mindkét anyag A1-es tűzállósági osztályú, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem éghető. Az üveggyapot és a kőzetgyapot árait, méreteit, valamint e két hőszigetelő anyag további előnyeit megtalálja a honlapunkon!

Tuti menü