Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hang - Hőszigetelő [5. oldal]
részletek »

Szigetelés képes leírás: Hang - Hőszigetelő [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
Hang és Tűz Kft | hangszigetelés kivitelezés

Hang és Tűz Kft | hangszigetelés kivitelezés

Zajok lentről, fentről az oldalszomszédtól. Nem kívánt zajok az otthonunkban! Mindenkit érint és mindenkire hat. A probléma legtöbbször utólagosan merül fel, akkor, amikor házunk, lakásunk már elkészült. De vannak esetek, amikor egy régebben épülő ház közelében új utakat építenek, vagy egyéb zajforrást telepítenek. Ezek ellen már csak úgy lehet védekezni, ha (az el nem mozdítható) lakásunkba szereltetjük a hanggátló elemeket. A fő probléma ezzel már csak az, hogy a lakásban bútorok vannak és kevés a hely vastag hangszigetelő megoldásokra. Pontosan erre a problémára kínál vékony megoldást a Phonewell* német hanggátló termék, amely 10-15mm-es vastagságával világbajnoki szintű hanggátló hatást ér el. *PhoneStar: Speciális hanggátlás farostból és mikrohomokból. 15 mm-en 36 dB hanggátlás. A legvékonyabb kategóriában verhetetlen világbajnok.

Hangszigetelés

Hangszigetelés

HANGSZIGETELÉS - UTÓLAGOS HANGSZIGETELÉS ÖNNEK IS Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: - lakáselválasztó falak, oldalfalak, födémek, aljzatok utólagos hangszigetelése; - építkezés ideje alatt elvégezhető a megrendelő igényei szerint kialaktott speciális akusztikai szigetelések elkészítése; - tetőtér beépítések teljeskörű kivitelezése; - homlokzati hőszigetelések kivitelezése; - tetőterek utólagos hőszigetelése; - padlásfödémek hőszigetelése járható és nem járható kivitelekben;

Hasznos passzívházablak cikkek

Hasznos passzívházablak cikkek

Mitől fontos a passzívház ablak? Tervbe vételekor érdemes tudatában lenni, hogy hiába áll rendelkezésre minden egyéb építőanyag megfelelő minőségben, csúcsminőségű nyílászáró használata nélkül nem lehet a mai elvárások szerinti hőszigetelést elérni. Passzívházablak nélkül ugyanis akár 40%-os is lehet a lakás hővesztesége. Ha foglalkoztatják a továbbiak, jó pár hasznos passzívház ablak beépítéssel kapcsolatos irományt átnézhet, ha látogatást tesz az ACTUAL ablak oldalára. Gondolkodjon Ön is hosszútávra!

Ház- és lakásfelújítás

Ház- és lakásfelújítás

Amikor építkezésbe kezd, számtalan olyan problémával kell szembesülnie ami gyors és szakszerű megoldást követel, cégünk ilyen esetekben is áll rendelkezésére! Teljeskörű lakásfelújítást vállalunk megbízható és precíz szakember gárdával Budapesten és Pest megyében. Ingyenes kiszállás és felmérés, valamint további kedvezmények.

HERZ Hungária

HERZ Hungária

Műanyagtechnika, hőlégtechnika, Ponyvagyártás, Gyújtóberendezések, Tompahegesztés, extruderek, Élhevítők és élhajlítók, Vizsgálóberendezések, Műanyag hegesztőhuzalok

Homlokzat szigetelő anyagok

Homlokzat szigetelő anyagok

Sziga-Tech - hőszigetelés, vakolat, szigetelés, üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol, gipszkarton. 2004 őszén nyitottuk meg Kis- és Nagyker telephelyünket Szekszárd iparterületén 800 m2 -es fedett raktárcsarnokunkban. Azóta meghatározó szereplői lettünk a régió építőanyag szakkereskedelmében. Továbbra is Gipszkarton és Hőszigetelő anyagok forgalmazásával foglalkozunk. Logisztikánk folyamatos fejlesztésével próbáljuk kiszolgálni a vevőinket az ország egész területén.

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Hőszigeteléssel energiát takarítunk meg, ha szigeteljük házunkat válasszuk ki a legjobb alapanyagokat és mindezt egy helyről, kényelmesen. A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű magáncégként Cégünk főtevékenysége a nyílászáró kereskedelme és gyártása volt 1999-ig. A 2000. évtől új üzletpolitikánknak köszönhetően nagymértékben bővítettük magas értékesítési tapasztalatok mellett a Cégünk által forgalmazott termékek körét, ami új fejlődési lendületet hozott a Kft életében. Telephelyünk és székhelyünk Budapesten a XX. kerület Helsinki út 76. szám alatt 6000m2 területen működik, melynek 50%-a beépített. Bemutatótermünkben és raktárainkban tekinthetik meg a kereskedelmi tevékenységünk fő profilját alkotó fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, árnyékolástechnikai termékeket, szigetelő anyagokat, szárazépítészeti anyagokat, homlokzati vakolatrendszereket, külső és belső ablakkönyöklőket

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Homlokzati hőszigetelés - Nagybau-PROFI

Homlokzati hőszigetelés - Nagybau-PROFI

A Nagybau-PROFI Építőipari Kft. a házak homlokzatának és lábazatának hőszigetelése mellett vállal lakásfelújítást, családi házépítést, generálkivitelezést, térburkolást, viacolorozást, valamint kerítésépítést. A cég egész Budapesten és környékén, Pest, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében vállal kivitelezést.

Hirdetés
Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Mindannyian vágyunk arra, hogy szeretteink és saját magunk számára biztosíthassuk az otthon melegét. Ennek azonban nem csak érzelmi, hanem gyakorlati oldala is van: otthonunk hőháztartása az építéshez felhasznált anyagokon és a fűtési rendszeren túl lényegében a hőszigeteléstől függ. Az utóbbi években rengetegen látták be az utólagos hőszigetelés fontosságát, az újépítésű házak legtöbbjét pedig már eleve homlokzati hőszigeteléssel építik meg.

Homlokzatszigetelés-Miskolc

Homlokzatszigetelés-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Horváth Tivadar Ácsmester Siófok

Horváth Tivadar Ácsmester Siófok

Vállalok tetőkészítést,felújítást.Külső és belső burkolásokat.Gipszkarton szereléseket. Gipszkarton falak készítését szigeteléssel ajtó beépítéssel. Lambériázásokat.Szaletlik, kiülők,pergolák,előtetők,nyitott garázsok készítését. tetőablak beépítést akár utólag is. Falépcsők,fa járófelületek,fafödémek készítését szigeteléssel.OSB lapok szerelését.

Hőkamera

Hőkamera

Hőkamera, épületek osztályozása, zöldkártyája

Hőkamera - ATL Expert Kft.

Hőkamera - ATL Expert Kft.

Az ATL Expert Kft. épületenergetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozó cég. Szakembereik megfelelő szakképesítéssel és engedéllyel rendelkeznek, a hiteles energetikai tanúsítvány kiállításához. Hőkamerás felvételekkel vizsgálják az épületeket. Segítségével felmérhető az épületek szigetelési hiányosságai, illetve a víz- és fűtésvezetékek esetleges meghibásodásai. Hőtérkép készítést vállalnak, kedvező áron. A cég Diósdon, a Homokbánya utca 2. alatt található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelő rendszerek ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelő rendszerek ingyenes szállítással. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelés - hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu Hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu Dísztégla - antik tégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/ An tik tégla, dísztégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/

Hőszigetelő anyagok nagykereskedelme

Hőszigetelő anyagok nagykereskedelme

Hőszigetelő anyagok nagykereskedelme. Cégünk a különböző színű (több, mint 1000 féle) és összetételű vakolóanyagok széles skáláját kínálja. Többféle színcsoport van, hagyományos és modern, szolid és élénk, vidám, de mégsem bántó színek.

Hőszigetelő rendszer,Hőszigetelés,Szigetelés

Hőszigetelő rendszer,Hőszigetelés,Szigetelés

Hőszigetelő rendszerek,Hőszigetelés,Szigetelés,Utóla gos hőszigetelés,Kőzetgyapot szigetelés,Üveggyapot,Gipszkarton,Gipszk arton rendszerek, Kingstone márkakereskedés. Forgalmazott termékek: Texturato díszvakolatok,Terra díszvakolatok és falfestékek,Quarctex lábazati díszvakolat,Acropol szárazhabarcs termékcsalád. Ingyenes házhoz szállítás! Rendeljen most!

Tuti menü