Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Alapozások - BOTAMENT [2. oldal]
részletek »

Szigetelés képes leírás: Alapozások - BOTAMENT [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
Alapozások megerősítése (injektálás)

Alapozások megerősítése (injektálás)

Cégünk a Geoszféra Kft kiemelt tevékenysége az alapozások megerősítése (injektálás) Feladatok, ahol segíteni tudunk 1. Talajszilárdság javítása ? kohézió létrehozása a szemcsék összekötésével 2. Összenyomhatóság csökkentése ? a szemcsemozgás megakadályozása a szemcsék összekötésével ? a hézagok csökkentése kitöltésük és tömörítés révén 3. Vízzáróság javítására ? a hézagok kitöltése ? repedések kitöltése ? vízzáró felületek létrehozása 4. Felszínmozgások, beszakadások elleni védelem ? üregegek, hézagok kitöltése, megelőzés

Alpha Szigeteléstechnika

Alpha Szigeteléstechnika

Homlokzati szigetelőanyagok, hőszigetelő rendszerek, homlokzati polisztirol, lépésálló hungarocell, xps, üvegszövet háló, dübelek, indító sínek, élvédők, üveggyapot, kőzetgyapot, vakolatok, minden ami a hőszigetelő rendszerhez kell! Akciós áron! Tel.: 06-1 464-5232 06-70-331-1870 www.szigeteles technika.com

Alumínium redőny mint hő- és hangszigetelő

Alumínium redőny mint hő- és hangszigetelő

Épületek külső és belső árnyékolása, árnyékoló berendezések automatizálása. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők. Alumínium redőnnyel a nyílászáró hőszigetelési értékét 0,2 W/nm K-val javíthatja. . Zajszigetelési értéke pedig Rw=36 Db. Mivel minden alkatrészük alumínium, így egyben mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen.

Árnyékoló Stúdió

Árnyékoló Stúdió

Árnyékoló Stúdió 92 Kft. - A Műanyag ablak specialista. | Műanyag nyílászárók, garázskapuk, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, harmónikaajtók, redőnyök reluxák forgalmazása, beépítése Debrecenben és környékén, valamint Törökszentmiklóson és környékén. Hőszigetelési akció az Árnyékoló Stúdió-nál: kiválló hőáteresztési tényezőjű 5 légkamrás műanyag nyílászárók a 3 légkamrás nyílászárók árában!

Art Proof Kft.

Art Proof Kft.

Cégünk, az ArtProof kft. fő tevékenységi köre a lapos tető hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, talajban lévő szerkezetek hő- és víz elleni szigetelése illetve üzemi víz elleni szigetelés, továbbá az ezekhez kapcsolódó munkák szakszerű kivitelezése, több éves tapasztalattal. Továbbá vállaljuk növényzettel telepített zöldtetők és belső udvarok minőségi kivitelezését, valamint speciális szigetelések elkészítését, javítást, felújítást, karbantartást, hasznosítjuk kihasználatlan tető felületét s járhatóvá tesszük, teraszt alakítunk ki és egyéb speciális munkákat is teljesítünk. Bátran bízza ránk magát! Látogassa meg weblapunkat toábbi részletes információkért!

Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Cégünket 1995-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy kreatív, a piaci igények előtt járó fejlesztéseinkkel és azok alkalmazásaival segítsük a műszaki tervezést olyan szakterületeken, melyek alapjai és fontos kiegészítői egyéb komplex feladatoknak. Az elmúlt években elvégzett munkáink mennyisége, változatossága és nagyságrendje utal arra, hogy a két tulajdonos mellet két külső szakértővel működve a fejlett technológia milyen termelékenyen szolgálta ki a megbízói igényeket. Célunk a beruházói oldal megbízásainak kielégítése mellett, az önkormányzati és hatósági döntéshozatalok elősegítéséhez szakmailag megalapozott vizsgálatok készítése forgalmi tanulmányok, zaj- és levegőterhelési számítások és ökológiai felmérések szakterületein. Szakmai elismerést a zaj- és levegőterhelési számítások végzéshez kidolgozott programmal készített diplomamunka kapott, melyet az Építéstudományi Egyesület diplomadíj Pályázatán arany éremre méltattak (Varga Szabolcs YMÉMF 1993 ?Az állami Vizsgáztató Bizottság szakdolgozatát dicséretben részesíti és hasznosítását javasolja?).

Az Építés Mestere  NOLA Bau Kft

Az Építés Mestere NOLA Bau Kft

Nola Bau Kft vállalja családi házak és társasházak építőipari kivitelezését. Szolgáltatásaink: épületek szerkezet építése, generál kivitelezése, minden szakipari munka elvégzése (gépészeti szerelés, villany szerelés, hideg- meleg burkolás, gipszkartonozás, homlokzatok hőszigetelése, ács-tetőfedő munka, épület felújítás, korszerűsítés stb)

Az építőipar építőmesterei.

Az építőipar építőmesterei.

Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-20-372-8891 Burcs Kft.

Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft.

Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft.

BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. -- Hőszigetelés profiknak -- PUR - poliuretán - hőszigetelő rendszerek, EPS, XPS - sztiropor - hőszigetelö rendszerek, sztiropor mennyezeti dekor lapok, PE - polietilén - építési fóliák.

Hirdetés
Barta János

Barta János

Vállaljuk lakások teljes körű felújítását határidőre, pluszköltség nélkül. Ingyenes árajánlatot adunk, és Önnel egyeztetve kialakítjuk a határidőket. Profi, összeszokott csapatunk gyorsan, szakszerűen végzi a munkáját. A lakásfelújítás után ingyen végezzük a nagytakarítást, környezetkímélő, vegyszermentes takarító eszközökkel. Válassza a profizmust, válassza a DEWIND-TEAM Kft.-t.

Baucooperal Kft.

Baucooperal Kft.

# Épületek, lakások generál kivitelezése, felújítása, teljeskörü átalakítása # Homlokzatok hőszigetelése (Dryvitozás) # Térburkolás, viacolorozás # Lábazatok, homlokzatok terméskövezése # Hideg és melegburkolatok készítése # Szakipari munkák anyagbeszerzéssel

Baumit

Baumit

A Baumit mögött 2, több, mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyagipari konszern áll, a Schmid Ipari Holding és a Wietersdorfer csoport. A Baumit egy dinamikus márka. Az összforgalom az alapításkor, 1991-ben 108 foglalkoztatottal 183 Millió forint volt. 2006 - ra 168 munkatárssal árbevétele túllépte a 10 milliárd forintos álomhatárt. A homlokzatok, vakolatok és esztrichek területén gyártott építőanyagaink az ország egész területén beszerezhetőek az építőanyag kereskedésekben. A termékpaletta sokszínű és a rendszerek egymással összehangoltak.

BB-Ablak Kft.

BB-Ablak Kft.

Rengeteg építmény esetében a fal nevesedése meglehetősen nagy problémát okoz. Sokan úgy tartják, hogy ez a nem minőségi eljárások miatt történik. Az ilyesféle esetekre a falszigetelés a megfelelő lehetőség. A vizes fal esetében éppenséggel a penész is megjelenhet. A gombáról azonban tudni kell, hogy rossz hatással van az egészségre. A betegségek mellett mellett a költségek is csökkenhetnek, hisz a vizes fal nem fogják a hőt elengedni a lakásból. Hogyha az Ön lakásánál is igényelt a falszigetelés, akkor nyugodtan hívja vállalkozásunkat, egész biztos nem fog bennünk csalódni!

Berendezések vízszigetelési problémák kezelésére

Berendezések vízszigetelési problémák kezelésére

Elöregedett, vagy hibásan kivitelezett szigetelések esetén, valamint a talajvíz falba való beszivárgása esetén elengedhetetlen a páramentesítés. Az általunk forgalmazott ipari, és lakossági felhasználási célú elektromos páramentesítő készülékek megbontás nélküli páramentesítés megvalósítására alkalmasak.

Bitimpex Kft.

Bitimpex Kft.

Honlapunkon olyan vízszigetelő anyagokkal találkozhat, melyek biztos megoldást nyújtanak hibás falszigetelés javítására, pince vízszigetelés, terasz szigetelés készítésére vagy a falon kialakuló penész ellen, de valamilyen szempontból jobbak, könnyebben használhatók, vagy éppen olcsóbbak, mint a piac egyéb vízszigetelő termékei. Termékskálánkat úgy állítottuk össze, hogy a pincétől a padlásig tudjunk vízszigetelő anyagot ajánlani, ezért az utólagos falszigetelés kialakításához is használható injektáló anyagoktól, medence- és pince vízszigeteléshez kiváló kenhető vízszigetelő habarcsokon, rovarölő és gombaölő szereken keresztül, egészen a poliuretán vízszigetelés anyagaiig minden megtalálható nálunk.

BOTAMENT

BOTAMENT

A Thermhaus egy olyan bejegyzett és nemzetközi szabadalommal levédett árujegy, zárt házkoncepció, amely többek között családi-, sor-, és többlakásos házak, de emellett üzleti jellegű ingatlanok kivitelezésére is alkalmazható. Speciálisan kifejlesztett építési elemek együttese biztosítja, hogy magas energia megtakarítást és hasznosítást érhessünk el anélkül, hogy jelentősebb más egyéb energiahordozót felhasználnánk. Optimális telekadottságoknál a házak beállításával és tervezői kialakításával a Thermhaus jobb energiaértékeket ér el, mint a passzív házak. Ezért is nevezik a minimális energia házának. energiatakarékos házak, energiatakarékos ház, energiamegtakarítás,

BOTAMENT szigetelési rendszer

BOTAMENT szigetelési rendszer

1. BOTAZIT kenhető bitumenes szigetelőanyag - Egykomponensű, oldószermentes bitumenes szigetelő bevonat. - Oldószermentes emulzió bázisú bitumen védőbevonat. - Nagyrugalmasságú, repedésáthidaló, emulzióbázisú kaucsuk bitumen védőbevonat. - Kétkomponensű nagy rugalmasságú, repedésáthidaló, polisztiroltartalmú bitumenes szigetelő bevonat. 2. BOTACT szigetelési anyagok - Varrat, hézag és fuga nélküli felülettömítés, nedves és vízes helyiségekhez, csempeburkolat alá alkalmazható. - Repedésképződés mentes szigetelése az épületeknek, bel- és kültérben, mély- és magasépítéshez, új szerkezeteknél és felújításoknál. - Speciális szigetelőszalag nedves helyiségek csatlakozási- és sarokfugáinak szigetelésére. 3. BOTON habarcsszigetelés A BOTON M 34 felhasználható építmények tömítéseihez a magas- és mélyépítés során, az új épületeknél és a régi épületek felújításánál. Kitűnő ez az anyag pincék külső és belső falának, nedves helyiségek, úszómedencék, víztárolók, védőfalak, zuhanyzók stb. szigeteléséhez.

Tuti menü