Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ventasol - zeroco2 [13. oldal]
részletek »

Szigetelés képes leírás: Ventasol - zeroco2 [13. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
Ventasol

Ventasol

A megújuló energiákat hasznosító termékek forgalmazása mellett termográfiás (hőkamerás) vizsgálatokat is végzünk a hatékonyabb energiafelhasználás elősegítésére. A hőkamera egy összetett érzékelő-képalkotó-elemző készülék, mely néhány század fokos hőmérsékletkülönbségek mérésére és szemléletes megjelenítésére képes, ezáltal különböző építészeti és gépészeti diagnosztikai vizsgálatokra alkalmas. Minden olyan építészeti és épületgépészeti rendszer, melynek állapota és működése valamilyen módon hőmérsékletváltozással kapcsolatos, hőkamerás vizsgálattal hatékonyan felmérhető.

Vizesfal

Vizesfal

Épület szigetelés - Vizes, salétromos épületek szigetelése! Komplexen foglalkozunk az épületek utólagos szigetelésével. Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek már elegük van az évenkénti felújitásokból, és szeretnének egy végleges megoldást találni problémájukra.

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten

Szeretne új házába,lakásába minél korszerűbb, gazdaságosabb víz, gáz és fűtésberendezést?! Otthonában megrongálódtak a vezetékek? Vagy csak egyszerűen szeretné biztonságosabbá tenni lakását?Felszerelt szakembereink bármikor szívesen állnak a rendelkezésére a következő tevékenységekben: bojler csere, -tisztítás, csapcsere, fűtés szerelés,-légtelenítés, radiátor csere, mosógép bekötés, víz szerelés, valamint csőtörés esetén is!Ha fontos önnek a minőség, megbízhatóság, pontosság, akkor hívjon minket bátran!

vízszigetelés - ABA 2000 Kft.

vízszigetelés - ABA 2000 Kft.

Társaságunk épületszigetelő szakcég, megalapításunk óta tagjai vagyunk az Épületszigetelők Magyarországi Szövetségének ( ÉMSZ.). Fő profilunk a lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítása. Vállalkozunk új tetők és tetőfelújítások esetén egyaránt komplett tetőszigetelések (hő-, és vízszigetelés) kivitelezésére és tetőszinti egyéb (tető-kőműves, bádogos) munkákkal együtt.

Vízszigetelés mesterei

Vízszigetelés mesterei

Lakásfelújítás és lakásrenoválás az ön elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen díjmentes árajánlattal illetve díjmentes helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek,egész Pest megyében. Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 További kérdéseivel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Vízszigetelés utólag

Vízszigetelés utólag

Vízszigetelés, és falszigetelés utólag, az ország összes településén. Víz és falszigetelésben az első. 10-éves garancia vállalás minden általunk elvégzett utólagos szigetelésre. Utólagos szigetelésre abban az esetben van szükség ha a régi szigetelés elöregedett, vagy a meg nem lévő szigetelés pótlására. Utólagos vegyi falszigetelés, és acéllemez szigetelés. Injektálásos vízszigetelés utólag, a legmodernebb anyagok, és technológia használatával szigeteljük a falakat. A falak az utólagos szigetelést követően természetes úton kiszáradnak.

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés, pára- és radongázszigetelés esetében kínálunk professzionális megoldásokat. Cégünk rövid határidővel és többféle technológiával dolgozik. Ennek köszönhetően több árszinten és eltérő minőségi követelményeknek eleget téve tudunk alkalmazkodni vevőink igényeihez. Vízszigetelési munkáink között megtalálhatóak tüzivíztározók, oltóvíztározók, lapostetők, zöldtetők, pincék, esővíz-gyűjtők és az otthoni kerti tavak is. Technológiáink ennek megfelelően az egészen kis méretektől, nagy, több ezer négyzetméteres projektekig jól skálázhatóak.

westcell.hu

westcell.hu

Vállalkozásunk a Gróf és Társai Kft. 2007-ben kezdte meg a a WEST-cell EPS hab termékcsoport gyártását és forgalmazását. Zöldmezős beruházással létrehozott 1500 m2 alapterületű csarnoképületben korszerű európai technológiával készülnek termékeink: Több, mint 1500 m3 készre csomagolt polisztirol folyamatos raktározását biztosítjuk telephelyünkön, így bármilyen igényt rövid határidővel ki tudunk elégíteni. Az építőipar számára gyártott termékeink alkalmasak új falszerkezetek hőszigetelésre, passzívházak kialakítására, meglévő épületszerkezetek utólagos hőszigetelésre, padozatok-aljzatok hőszigetelésre, lapostetők hőszigetelésére. Termékeink minőségét az ausztriai OFI és a magyar ÉMI kht folyamatosan ellenőrzi, termékeink minősége megfelel az MSZ EN 13163 szabvány előírásainak. Minden termékünk rendelkezik CE jelzettel, így bármely Úniós tagállamban forgalomba hozható és beépíthető. Magyarországon az Isotech és a Tex-therm vakolatrendszerekben évente több mint 40 000 m2 falfelületen biztosítunk kiváló hőszigetelést.

XL Bau Kft

XL Bau Kft

Az XL BAU ÉPÍTŐIPARI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 1990-ben alakult Veszprémben, mint magánvállalkozás, alvállalkozói megbízásokkal alapozva meg piaci helyzetét. Üzleti stratégiánk kidolgozásakor minden erőforrás szintjén a minőséget tűztük ki célul. Fő tevékenységi körünk az építőipari generál kivitelezés a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. A piaci elvárásoknak megfelelően szélesítettük tevékenységi körünket és a kivitelezés mellett kiépítettük kereskedelmi részlegünket. A két tevékenységi kör kitűnően kiegészíti és erősíti egymást, és ezzel vevőkörünknek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani. Szervezeti struktúránkat kiváló, képzett építőipari szakemberekkel bővítettük. A kezdetektől a mai napig arra törekszünk, hogy sikeresen kielégítsük ügyfeleink igényeit megbízható minőségi munkánkkal, energiatakarékos és környezetbarát megoldásokkal, korszerű technológiákkal és szaktanácsadással. 2003-ban a magasépítési kivitelezés és tervezés területén ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerre kaptunk tanúsítványt. Az XL Bau Kft. elérte, hogy 18 éves üzleti eredményeinek köszönhetően ma már Veszprém-megyében jelentős piaci részesedést mondhat magáénak.

Hirdetés
Zajcsillapítás

Zajcsillapítás

Szeretnénk megosztani tudásunkat mindenkivel - a professzionális felhasználóktól egészen azokig, akik otthonukban található egyszerű zajforrás megszűntetéséért keresték fel cégünk weboldalát. A hagyományos felhasználási területek mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a zajterhelés csökkentésére az ipari felhasználás során egészen a tervezési fázistól kezdve együttműködjünk, hiszen így már nem utólagos megoldást kínálhatunk ügyfeleinknek. Hisszük, hogy a zajszennyezés a legfontosabb környezetvédelmi kérdések egyike, amely kihatással vannak egészségi állapotunkra, akár a légszennyezés, vagy vizeink tisztasága.

Zel-two-no Bt.

Zel-two-no Bt.

Műanyag nyílászáró kis és nagykereskedelem

Zendow műanyag nyílászáró, ablak

Zendow műanyag nyílászáró, ablak

Amennyiben elsőrangú műanyag nyílászárót rendelne, akkor jó helyen jár! A Zendow műanyag nyílászáró mellett a cég műanyag erkélyajtók, különféle kültéri WPC burkolatok és télikert rendszerek értékesítésével is foglalkozik. A nyílászárók igényességét a belga Deceuninck Zendow profil biztosítja, így Ön biztosan minőségi árucikket kap! Az ajtók között talál műanyag emelő-toló ajtót vagy harmonikaajtót, valamint műanyag ablak is kapható. Ha úgy szeretné, a Zendow műanyag nyílászárókat akár 0,60W/m2K háromréteges üveggel is beszerezheti, és műanyag télikert rendszer is lehetséges. Végezetül, ha az AG. Fenster-től rendel, az összes WPC falburkolatra, kerítésrendszerre és műanyag harmonikaajtóra 10 év garancia jár!

zeroco2

zeroco2

Programismertető Előzmények Az első ZERO CO2 Konferencia 2007-ben került megrendezésre, megrendezésével arra kívántuk ráirányítani a figyelmet, hogy az energiahatékonysággal és megújuló források alkalmazásával jelentősen csökkenteni lehet a széndioxid-kibocsátást. A 2008-as konferencia fő témája a fenntarthatóság volt, melyet következetes környezet- és energiatudatos projektek bemutatásával támasztottunk alá. A 2009-es konferencia a környezetvédelem kérdései mellett már a gazdasági és társadalmi kérdésekkel is foglalkozott, és szakmai paradigmaváltást sürgetett. A Magyar Építőművészek Szövetsége ?Megújuló Források? munkacsoportja és az UIA (Nemzetközi Építész Szövetség) ?Építészet a Fenntartható Jövőért? munkaprogramja 2011-ben ismét megrendezi a konferenciát, környezettudatos gyakorlati példák bemutatásával elősegítve a fenntartható építészeti stratégiák térnyerését. Célkitűzések A ZERO CO2 ?Fenntartható Építészet? konferencia célja a nulla emisszióra törekvő építészeti projektek bemutatása. Ezt a célt nagyfokú energiahatékonysággal, és megújuló források alkalmazásával lehet elérni. A károsanyag-kibocsátás csökkentése azonban nem korlátozódhat csak az üzemeltetésre, az é

Tuti menü