Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szigetelés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 217 db
  Passzívház Mérnöki Tanácsadó Osztrák-Magyar Kft.

Passzívház Mérnöki Tanácsadó Osztrák-Magyar Kft.

Passzívház Mérnöki Tanácsadó Osztrák-Magyar Kft. Ahány ház, annyi szokás ... tartja a közmondás. A passzívházak esetén ez fokozottan igaz. Nincs két egyforma passzívház, ezért érdemes különösen körültekintőnek lenni a hatékony és elvárt végeredmény érdekében. Ehhez nyújt segítséget a PHPP tervezési segédlet.

100 %-os vízszigetelés

100 %-os vízszigetelés

Száműzzük a nedvességet a falakból! Megszüntetjük a vizesedést rozsdamentes lemez bepréseléses módszerrel, mely 100 %-os megoldást kínál! A munkáinkra 20 év garanciát vállalunk! A felhúzódó nedvesség útjába tűzi-horganyzott, rozsdamentes lemezt préselünk speciális géppel. Így létrejön egy új szigetelő réteg. Minden épület, melynek falazóelemei közt fugázat van, alkalmas a lemez-bepréseléssel történő szigetelésre. A rozsdamentes lemezt a téglák közti habarcságyba, fugába préseljük speciális vésőgép segítségével.

A-Z-ig Szigetelés technika. Olcsó, tartós, korszerű szigetelési megoldások.

A-Z-ig Szigetelés technika. Olcsó, tartós, korszerű szigetelési megoldások.

Szigetelési technikáink: A poliuretán szigetelőhab (PUR hab) Felvitele nem igényel hosszas előkészületeket, szinte bármilyen felületen megtapad. Száradási ideje csupán néhány perc (lapos tető szigetelésénél fél órán belül járható a terület). Az anyag könnyen formázható, önmagában színezhető, vagy vakolható, újra festhető. Ellenáll a vegyi anyagoknak (benzin, olaj, enyhe savak, lúgok, nitro alapú oldószereknek), nem lép velük kémiai reakcióba, és rendkívül jó tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik. Poliuera bevonatrendszer A poliurea egy tökéletes bevonat, burkolat és hézagtömítő technológia. Leggyakrabban vízzáró bevonatként, korrózióvédelemre valamint kopásálló felületekhez használják. Nagy fizikai ellenálló képessége miatt extrém igénybevételű felületekre is alkalmazható. Tömör műanyag, mely csúszásmentes, tökéletesen vízálló, és vízzáró, ellenáll a legtöbb kémiai anyaggal szemben, miközben rugalmassága 187-600%-os. Fizikai tulajdonságait megtartja szélsőségesen kiugró hőbehatások mellett is. A két komponens keveredését követően pár perc alatt szárad, bár szerkezetében a kémiai folyamatok 24-36 óra alatt zajlanak le teljesen.

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Szeretné lecserélni a nyílászárókat lakásában és érdekli, hogy hol találhatná meg az Ön számára legolcsóbb és legkifizetődőbb megoldást? Honlapunkon lehetőséget biztosítunk arra, hogy árajánlatot kérjen több ablakgyártótól is minden nyílászáró típusra. Ha kitölti az online űrlapot, mi rövid időn belül a rendelkezésére bocsájtjuk a gyártók ablakra és ajtóra vonatkozó árajánlatait.

Ablakmentő Kft

Ablakmentő Kft

Tetőtéri ablakok és a homlokzati nyílászárók szervíze és kereskedése Beépítés, csere, javítás, karbantartás, hőszigetelés, forgalmazás Cégünk tetőtéri és homlokzati ablakok beépítésével, javításával, cseréjével, karbantartásával, és az ablakokhoz kapcsolódó megfelelő víz-, hő-, és hangszigetelés kialakításával foglalkozik.

Ablakos.hu

Ablakos.hu

Ablak, műanyag ablakok, erkélyajtó, ablakcsere, műanyag nyílászárók, ablakbeépítés, erkélybeépítés az ABLAKOS.HU-tól

Ablakot, ajtót elérhető áron.

Ablakot, ajtót elérhető áron.

S z o l g á l t a t á s a i n k : -fa,-műanyag ablak, ajtó, beltéri ajtó beépítése, beszerelése, cseréje korrekt áron, -ablakcsere utáni belső kőműves javítási munkák,(gyors,olcsó,precíz) -redőny, szúnyogháló, párkány, könyöklő felszerelés, -műanyag ajtók, ablakok szervizelése, garancián túli javítások, -e-mailben, telefonon avagy a helyszínen történt felmérés alapján 1-3 munkanapon belül készítünk árajánlatot.

ablakszigetelés

ablakszigetelés

Bizonyára már ön is tudja,hogy az ajtón-ablakon rengeteg energia távozik el,ha nem megfelelően vagy egyáltalán nincsenek szigetelve. Sok ember anyagi okokból nem cserélhet ablakot,ezért az általunk ajánlott technológia ezt a problémát oldja meg. Az ablakok javításával szigetelésével tökéletes légzárást lehet elérni. A szigetelés anyaga szilikon,ami a réseket teljes mértékében kitölti,ezáltal megszünik a huzat javul a hőérzet. Önmagában a szigetelés nem bíztos hogy elegendő,ezért a lehetőségek és az igények szerint elvégezzük az ablakok passzítását, beállítását. Néhány érv a szigetelés mellett: A beépített szilikon szigetelő profil egy egyszerű esztétikus megoldással szünteti meg a nyílászárón keresztüli légmozgás 70-80%-át. ezáltal: * A helységek huzatmentessé válik,a hőérzet javul. * A belső terek hőmérséklete 2-4 C-kal emelkedik. * Lényegesen csökken a kinti zaj,por és a kipufogógázok bejutása,megszünik a csapadék beszivárogása. * 15-20% fűtésköltség megtakarítást eredményez. * Hosszú, min. 10 év élettartam,1-2 év megtérülési idő. Ajtó-ablak utólagos szigetelés svéd technológiával bemarásos módszerrel, szilikon gumi felhasználásával. Csökkentse 15-20%-kal fűtési költségeit. 2-4 C fokkal melegebb lesz lakásának hőmérséklete. Megszünik a zaj.por-huzat. Sofa és műanyag ablakok szigetelés cseréje. Rövid megtérülési idő. Pormentes munkavégzés. Ablakok paszítása,beállítása. Ára

Ablakszigetelés

Ablakszigetelés

Energia-megtakarítási módszerek, ablakszigetelési és felújítási rendszer

Hirdetés
Ablakszigetelés korszerű technikával

Ablakszigetelés korszerű technikával

A Duplo-szigetelés rendszer, mely kiterjed a hő- és hangszigetelés minden részletére. Lényege a meglévő ablakokat nem változtatja meg, nincs bontás, nincs piszok. Ugyanakkor tökéletesen pótolja a meglévő, hagyományos ablakok hiányosságait. Amennyiben a hanghullámok kedvezőbb törése érdekében az ablakot 6 mm vastagságú üveggel szereljük, akkor kedvező eredményeket kapunk.

Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása

Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása

Épületasztalos csapatunk az alábbi tevékenységekkel áll Megrendelőink rendelkezésére: ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat készítése ; nyílászárók hőszigetelésének teljeskörű tervezése ; meglévő fém, fa ablakok, nyílászárók hőszigetelése bontás nélkül ; ablakok, ajtók, ajtószárnyak hőszigetelt üvegezése ; műemlék ajtók, ablakok bontás nélküli hőszigetelése, valamint szigetelés bemarása svéd kaucsuk szigetelővel. Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása Budapesten és környékén garanciával!

Ablakszigetelő

Ablakszigetelő

Ablakszigetelés teljes folyamatát bemutató weboldal. A megrendeléstől a teljesítésig, nyílászárók utólagos szigetelése svéd nútbemarásos módszerrel. Ajtók, ablakok javítása, passzítása illetve beállításuk. Ablakszigetelésről videó bemutató valamint webes prezentáció. Minden kedves érdeklődő a témával kapcsolatba megtalálja a számára hasznos információt.

Ablonczy vakolat

Ablonczy vakolat

Építkezés, felújítás kizárólag Ablonczy vakolatokkal, minőség, egyszerűség kedvező ár Az építkezés, vagy a lakásfelújítás utolsó, de minden ember számára talán legfontosabb mozzanata, a dekorációs bevonat képzés, hétköznapi nevén a színezés. Cégünk, az ABLONCZY Vegyitermék Technikai Kft., segítséget szeretne nyújtani abban, hogy e nagy felelősséggel járó feladat megoldása minél könnyebb, tökéletesebb legyen, hogy aztán a végeredmény mindenki megelégedését szolgálja. A kiválasztott színek tükrözik a felhasználó ízlés világát, otthonának hangulatát, harmóniáját. A választás nem egyszerű, hiszen döntésünk hosszú-hosszú évekre szól. Ehhez az izgalmas döntéshez kínáljuk termék- és színpalettánkat, melyek a legkorszerűbb és hagyományos anyagok fel használásával készülnek, így hosszú időn keresztül megfelelnek az elvárásoknak. Szakember gárdánk folyamatos fejlesztéseinkkel azon fáradozik, hogy termékeinkkel építő és építtető maximálisan meg legyen elégedve. Kutatásaink nemcsak a műszaki tökéletességet, hanem a gazdaságosság növelését is célozzák. Alapelvnek tartjuk, hogy termékeink kiemelkedően jó ár-minőség arányt képviseljenek, könnyű választás elé állítva ezzel már meglévő és jövőbeli partnereinket.

Acéllemez besajtolásos vízszigetelés

Acéllemez besajtolásos vízszigetelés

Régi házak gyakran felmerülő problémája a nedves salétromos fal, amely a szigetelések elöregedéséből adódik. Ezek pótolhatóak. Izometal acéllemez besajtolásos falszigetelési eljárásunkkal a fal tégláit összekötő fugarétegbe rozsdamentes acéllemezeket juttatunk be speciális eljárással. A lemezek elzárják a talajból a fal porózussága miatt felszálló nedvesség útját. A fal kiszárad megszüntetve az ezzel járó kellemetlenségeket, salétromos penészes falfelületek, nedves dohos levegőjű lakás. Az eljárás kivitelezésére valamilyen okból alkalmatlan falak esetében vegyi szigetelést alkalmazunk. További részletekért és ajánlatkérésért kérjük látogasson el weboldalunkra.

ÁcskalapÁcs Bt. - Thermoflock hőszigetelés

ÁcskalapÁcs Bt. - Thermoflock hőszigetelés

A Thermofloc szigetelő rendszer hőtároló, befújható, cellulóz alapú rendszer, mely hőhídmentes szigetelést biztosít. Légáteresztő szigetelés, és csak természetes anyagot tartalmaz, antiallergén és környezetbarát. Előnye a gyors kivitelezés is, nem tűzveszélyes. Felhasználható falak (külső, belső), tető, tetőtér és aljzat szigetelésre is

Ajtó-ablak

Ajtó-ablak

tomacolor, ajtó, ablak, studio, stúdió, nyílászárók, nyílászáró, ajtók, ablakok, műanyag, fa, szafa, minőségi, bejárati, belső, kültéri, épít, építő, építőanyag, építkezés, hőszigetelés, felújítás, hőszigetelő, üveg, üvegezés, laminált, egyszállú, borovi, fenyő, keményfa, alumínium

Akciós építőanyag és nyílászáró A-A Tech Kft

Akciós építőanyag és nyílászáró A-A Tech Kft

A-A Tech Kft építőanyag és nyílászáró kereskedelemmel foglalkozik. Állandó akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt. Termékeink: hőszigetelés, hangszigetelés, Nyílászáró, ajtó, ablak, vízszigetelés, tégla, zsalukő, áthidaló, cement, falazóhabarcs, fa és vasanyag, cserép, tetőfólia, kémény, OSB, gipszkarton stb.

Tuti menü