Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangszigetelés képes leírás - Szigetelés.tlap.hu
részletek »

Hangszigetelés - Szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Hangszigetelés
Keresés
Találatok száma - 9 db
burkolatok

burkolatok

Weblapunkon bővebben olvashat a burkolásról, és az ahhoz szükséges anyagokról, kiegészítőkről. A legjobb minőség áruk, és a profi szolgáltatás azok a szempontok, melyekre kiemelten odafigyelünk. Nálunk minden lényeges információt megszerezhet a burkolási munkákkal kapcsolatban. Természetesen számos anyag felhasználható a burkoláshoz, akár kül-, akár beltérre egyaránt. Cégünk profi szolgáltatást nyújt, melyről honlapunkon olvashat. A burkolás az építkezés vagy felújítási munkák során elsődleges. A szakértelem a megbízhatóság és a profi kivitelezés egyaránt fontos. A meleg- és hidegburkolás terén egyaránt többféle lehetőséget tudunk ajánlani, és a legjobb megoldásokat kínáljuk akár az igényeket figyelembe véve.

Duplo-Duplex  hő- és hangszigetelés

Duplo-Duplex hő- és hangszigetelés

A Duplo-szigetelés rendszer, mely kiterjed a hő- és hangszigetelés minden részletére. Lényege a meglévő ablakokat nem változtatja meg, nincs bontás, nincs piszok. Ugyanakkor tökéletesen pótolja a meglévő, hagyományos ablakok hiányosságait. Amennyiben a hanghullámok kedvezőbb törése érdekében az ablakot 6 mm vastagságú üveggel szereljük, akkor kedvező eredményeket kapunk.

Euro-larm Kft. Zajvédelem

Euro-larm Kft. Zajvédelem

zaj,akuzaj,bézi,eurolarm,hangtompító,han gelnyelő,hangszigetelés,hanggátlás,zajmé r és,zajcsökkentés,zajcsökkentő,zajszigete l és,zajvédelem,zajvédelmi,zajvizsgálat,za j mérő,zajforrás,zajbírság,zajpanasz,zajpr o gnózis,zajelemzés,zajgátló,zajtompító,,z a jszámítás,akusztika,épületakusztika,akus z tikus,határérték,társasház,hallásvédelem , csendháborítás,diszkózaj,műsorzaj,szórak o zóhely,zavarás,üzem,munkahely,közlekedés , ,fal,válaszfal,kerítés,paraván,tok,fülke , zajszint,noise,larm,gerausche,galagie,so n ore,acustica,akustika,zgomotelor

Hang és Tűz Kft | hangszigetelés kivitelezés

Hang és Tűz Kft | hangszigetelés kivitelezés

Zajok lentről, fentről az oldalszomszédtól. Nem kívánt zajok az otthonunkban! Mindenkit érint és mindenkire hat. A probléma legtöbbször utólagosan merül fel, akkor, amikor házunk, lakásunk már elkészült. De vannak esetek, amikor egy régebben épülő ház közelében új utakat építenek, vagy egyéb zajforrást telepítenek. Ezek ellen már csak úgy lehet védekezni, ha (az el nem mozdítható) lakásunkba szereltetjük a hanggátló elemeket. A fő probléma ezzel már csak az, hogy a lakásban bútorok vannak és kevés a hely vastag hangszigetelő megoldásokra. Pontosan erre a problémára kínál vékony megoldást a Phonewell* német hanggátló termék, amely 10-15mm-es vastagságával világbajnoki szintű hanggátló hatást ér el. *PhoneStar: Speciális hanggátlás farostból és mikrohomokból. 15 mm-en 36 dB hanggátlás. A legvékonyabb kategóriában verhetetlen világbajnok.

Hangszigetelés

Hangszigetelés

HANGSZIGETELÉS - UTÓLAGOS HANGSZIGETELÉS ÖNNEK IS Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: - lakáselválasztó falak, oldalfalak, födémek, aljzatok utólagos hangszigetelése; - építkezés ideje alatt elvégezhető a megrendelő igényei szerint kialaktott speciális akusztikai szigetelések elkészítése; - tetőtér beépítések teljeskörű kivitelezése; - homlokzati hőszigetelések kivitelezése; - tetőterek utólagos hőszigetelése; - padlásfödémek hőszigetelése járható és nem járható kivitelekben;

Lőrinc parkett

Lőrinc parkett

Parketta szaküzletünk 1999-óta foglalkozik magas színvonalú meleg padlóburkolatok értékesítésével. Ez idő alatt legfőbb célkitűzésünké vált, hogy megrendelőink hosszú akár több évtizedes használat során is örömüket leljék termékeinkben. Hazai parketta beszállítóink között kizárólag az évek óta kiváló minőséget gyártó cégek találhatók meg mint pl.: BEFAG, GRABO, DRITOR, RAUCH, MÁTRA. Fontos számunkra, hogy a vásárlóink által elképzelt, megálmodott padlóburkolatot minél kedvezőbb áron lehessen rendelkezésükre bocsátani. Vevőkörünkben egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek, parkettázó szakemberek illetve építőipari vállalkozók, akik évek óta megtisztelnek minket bizalmukkal.

Tecsound hangszigetelő anyag

Tecsound hangszigetelő anyag

Legyen bár új építésű vagy felújításra szoruló lakása vagy családi háza, a megfelelő hangszigetelés a legtöbb ingatlanból hiányzik. Ha zavarja a virtuóz szomszéd, vagy az emeletről lehallatszó dobogás, könnyen, gyorsan megszüntetheti a zajt Tecsound hangszigeteléssel. Nálunk akkor is jó helyen jár, ha felújítaná lakását esetleg egy álmennyezetet szeretne beépíteni, hiszen a legjobb minőségű gipszkarton és szigetelő anyagok közül választhat. A profi gyártók termékeivel a szigetelés is gyerekjáték. Nézzen szét kínálatunkban!

Utólagos hangszigetelés

Utólagos hangszigetelés

Utólagos hangszigetelés az élhetőbb otthonért, padló, fal, fürdőszoba utólagos hangszigetelés...utólagos hangszigetelés

Zajcsillapítás

Zajcsillapítás

Szeretnénk megosztani tudásunkat mindenkivel - a professzionális felhasználóktól egészen azokig, akik otthonukban található egyszerű zajforrás megszűntetéséért keresték fel cégünk weboldalát. A hagyományos felhasználási területek mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a zajterhelés csökkentésére az ipari felhasználás során egészen a tervezési fázistól kezdve együttműködjünk, hiszen így már nem utólagos megoldást kínálhatunk ügyfeleinknek. Hisszük, hogy a zajszennyezés a legfontosabb környezetvédelmi kérdések egyike, amely kihatással vannak egészségi állapotunkra, akár a légszennyezés, vagy vizeink tisztasága.

Tuti menü