Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás: Protektor - westcell.hu [2. oldal]
részletek »

Gyártók: Protektor - westcell.hu [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 23 db
Protektor hőszigetelő festék 30 év élettartammal!

Protektor hőszigetelő festék 30 év élettartammal!

Kíváncsi Ön arra, hogy a mai modern festékek milyen problémákra nyújtanak megoldást, milyen sokoldalú a felhasználási körük és hányféle falfesték közül választhat? Kérem látogasson el honlapunkra, ahol az általános információkon túl megismerheti az általunk forgalmazott festékek teljes arzenálját, legyen az beltéri vagy kültéri alkalmazású, diszperziós festék, vagy az időjárásnak tökéletesen ellenálló készítmény. A beltéri alkalmazásra ajánlott termékeink közül olyan érdekességekről is tájékozódhat, mint a penészmentesítő, vízlepergető festékek, vagy a nagy hőhatású helyekre ajánlott hővisszaverő tulajdonságokkal bíró festékeink. Szíves figyelmébe ajánljuk kültéri felhasználásra ajánlott termékeink széles palettáját is, amelyek legfőbb jellemzője az időjárás-állóság. Legyen szó diszperziós falfestékről, favédő lazúrokról, vagy akár korrózióvédelmet is nyújtó fémfestékről, Ön minden bizonnyal meg fogja találni nálunk azt a terméket, amelyre szüksége van. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy milyen célra kívánja felhasználni termékeinket: penészmentesítést szeretne vagy egyszerű színező védelmet? A többit bízza ránk! Látogasson el weboldalunkra, ahol megannyi információval segítjük optimális döntésének meghozatalában!

Rockwool

Rockwool

REFERENCIÁK KÖSZÖNTJÜK AZ ÖTCSILLAGOS HŐSZIGETELÉS HONLAPJÁN! Tisztelt Látogató! A Rockwool vállalatcsoport - mint a világ legnagyobb kőzetgyapot gyártója és forgalmazója - több mint 70 éve gyárt hőszigetelő kőzetgyapot termékeket, melyek megoldást kínálnak pincétől a padlásig, bármely épülettípus esetén.

SAKRET

SAKRET

1966-ban került Európába a SAKRET ötlete. A SAKRET licencet elsőként Németország, Ausztria, Hollandia és Svájc vásárolta meg, és életre hívta a SAKRET Trockrenbeton GmbH &CO KG néven a licence tulajdonos társaságot. Ma a SAKRET Trockenbaustoffe Europa GmbH &CO KG berlini székhelyű társaság 33 európai SAKRET licence használót tömörít. Sakret egyike a világ legnagyobb szárazhabarcs gyártójának. Európa és Amerika szerte több mint 60 székhellyel van jelen. Európában a SAKRET licence használó vállalatait 26 gyártóbázis szolgálja ki. A fejlődés nem áll meg, a SAKRET továbbterjeszkedik.

Schönox

Schönox

Magyarországon az Akzo Nobel Coatings ZRt. 1998 tavaszán kezdte el a SCHÖNOX termékek forgalmazását a cégen belül egy önálló Ragasztó Üzletág megalakításával. Az Akzo Nobel Coatings ZRt. tiszaújvárosi székhelyű cég, korábban a TVK Rt. Festékgyáraként működött. Ma elsősorban lakossági és ipari festékeket, lakkokat, glettet, valamint ragasztókat gyárt. Jól ismert márkáink a piacon a Supralux, Sadolin, Levis, Mozaik.

styro-tex.hu

styro-tex.hu

Akciós hőszigetelés debrecen,polisztirol hőszigetelő lemez gyártó,szigetelőanyag nagykereskedelme debrecen.Akciós polisztirol hőszigetelés,szigetelőanyag gyártás,hőszigetelő lemez debrecen.Hőszigetelés thermodam.

westcell.hu

westcell.hu

Vállalkozásunk a Gróf és Társai Kft. 2007-ben kezdte meg a a WEST-cell EPS hab termékcsoport gyártását és forgalmazását. Zöldmezős beruházással létrehozott 1500 m2 alapterületű csarnoképületben korszerű európai technológiával készülnek termékeink: Több, mint 1500 m3 készre csomagolt polisztirol folyamatos raktározását biztosítjuk telephelyünkön, így bármilyen igényt rövid határidővel ki tudunk elégíteni. Az építőipar számára gyártott termékeink alkalmasak új falszerkezetek hőszigetelésre, passzívházak kialakítására, meglévő épületszerkezetek utólagos hőszigetelésre, padozatok-aljzatok hőszigetelésre, lapostetők hőszigetelésére. Termékeink minőségét az ausztriai OFI és a magyar ÉMI kht folyamatosan ellenőrzi, termékeink minősége megfelel az MSZ EN 13163 szabvány előírásainak. Minden termékünk rendelkezik CE jelzettel, így bármely Úniós tagállamban forgalomba hozható és beépíthető. Magyarországon az Isotech és a Tex-therm vakolatrendszerekben évente több mint 40 000 m2 falfelületen biztosítunk kiváló hőszigetelést.

Tuti menü