Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Szigetelés.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 23 db
Ablonczy vakolat

Ablonczy vakolat

Építkezés, felújítás kizárólag Ablonczy vakolatokkal, minőség, egyszerűség kedvező ár Az építkezés, vagy a lakásfelújítás utolsó, de minden ember számára talán legfontosabb mozzanata, a dekorációs bevonat képzés, hétköznapi nevén a színezés. Cégünk, az ABLONCZY Vegyitermék Technikai Kft., segítséget szeretne nyújtani abban, hogy e nagy felelősséggel járó feladat megoldása minél könnyebb, tökéletesebb legyen, hogy aztán a végeredmény mindenki megelégedését szolgálja. A kiválasztott színek tükrözik a felhasználó ízlés világát, otthonának hangulatát, harmóniáját. A választás nem egyszerű, hiszen döntésünk hosszú-hosszú évekre szól. Ehhez az izgalmas döntéshez kínáljuk termék- és színpalettánkat, melyek a legkorszerűbb és hagyományos anyagok fel használásával készülnek, így hosszú időn keresztül megfelelnek az elvárásoknak. Szakember gárdánk folyamatos fejlesztéseinkkel azon fáradozik, hogy termékeinkkel építő és építtető maximálisan meg legyen elégedve. Kutatásaink nemcsak a műszaki tökéletességet, hanem a gazdaságosság növelését is célozzák. Alapelvnek tartjuk, hogy termékeink kiemelkedően jó ár-minőség arányt képviseljenek, könnyű választás elé állítva ezzel már meglévő és jövőbeli partnereinket.

Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft.

Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft.

BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. -- Hőszigetelés profiknak -- PUR - poliuretán - hőszigetelő rendszerek, EPS, XPS - sztiropor - hőszigetelö rendszerek, sztiropor mennyezeti dekor lapok, PE - polietilén - építési fóliák.

Baumit

Baumit

A Baumit mögött 2, több, mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyagipari konszern áll, a Schmid Ipari Holding és a Wietersdorfer csoport. A Baumit egy dinamikus márka. Az összforgalom az alapításkor, 1991-ben 108 foglalkoztatottal 183 Millió forint volt. 2006 - ra 168 munkatárssal árbevétele túllépte a 10 milliárd forintos álomhatárt. A homlokzatok, vakolatok és esztrichek területén gyártott építőanyagaink az ország egész területén beszerezhetőek az építőanyag kereskedésekben. A termékpaletta sokszínű és a rendszerek egymással összehangoltak.

Caparol

Caparol

A Caparol - csoport 700 millió Euro fölötti éves forgalmával vezeto az építoipari festékek németországi piacán. 1995-ben ünnepelte a "Deutsche Amphibolin-Werke von Robert Murjahn Stiftung &Co KG" (DAW) a 100 éves jubileumát. A vállalat, amelyet az amphibol feldolgozására alapítottak, építoipari poralakú ásványi festékanyagok gyártójává vált. Akkoriban kötoanyagként a meszet, kazeint, illetve a vízüveget használták. A Caparol Európában 2450 embernek ad munkát, ebbol kb. 75% Németországban dolgozik. A munkatársak tevékenysége az együttmuködésre épül. Az állandó képzések és továbbképzések elengedhetetlen feltételét képezik annak, hogy a gyors muszaki, gazdasági és szociális változásokat rugalmasan és magas minoségi színvonalon követhessük.

cellplast.hu

cellplast.hu

A Cellplast Műanyagipari Kft. 1997.-ben Debrecenben indította be a Thermocell márkanevű expandált hőszigetelő polisztirolhab lemezek előállítását. A céget kizárólag magyar tulajdonosok működtetik, amely hazai és külföldi piacra magyar terméket gyárt és értékesít. A cég üzletpolitikájának középpontjában a vevői elégedettség elérése, a vevők jó minőségű termékekkel történő kiszolgálása áll. Színvonalas kiszolgálással, üzletkötői hálózattal, tanácsadással, rugalmas szállítással állunk partnereik rendelkezésére. A termékválaszték bővítésére a cég nagy hangsúlyt fektet, ezzel is szélesítve a kínálati palettát. Ennek eredményeként született meg új termékünk a Thermocell EPS Grey, egy pihentetett expandált polisztirol keményhab hőszigetelő lemez, ami mikroszkopikusan kicsi grafit lemezkéket tartalmaz, melyek visszaverik a hősugárzást - jelentősen javítva a szigetelőképességet -, és az anyagnak ezüstszürkés csillogást kölcsönöznek. Ezáltal kevesebb erőforrásra van szükség azonos szigetelőhatás eléréséhez. A kevesebb nyersanyag felhasználásával egyaránt kímélhetjük a környezetünket, és csökkenthetjük költségeinket.

Délcell Kft.

Délcell Kft.

Komplett hőszigetelő rendszerek terén nagy választékot, flexibilis gyártást és kiszállítást, teljeskörű szaktanácsadást biztosítunk. Számítógépes színkeverést Revco vakolatokkal, festékekkel, színezőanyagokkal rögtön vagy 24 órán belüli teljesítéssel végzünk. Az EPS gyártásban technológiai lehetőségeinken belül egyedi igényeket is minél gyorsabban és olcsóbban kielégítünk. Számítógépes tervezőink segítségével mintadarab vagy rajz alapján néhány tíz- vagy száz db-os sorozatú termék legyártását is vállaljuk

Europerl

Europerl

* Természetes anyagok * Tartós vakolat * Aljzat kiegyenlítés * Olajos kötoanyag * Könnyü felhasználás Az ÖKO - BIO Szigetelőanyag Innovatív, egészséges megoldások padló - fal födém- tető szigetelésére

Festék és hőszigetelés garanciával!

Festék és hőszigetelés garanciával!

Festékként használható hőszigetelő technikánk megoldást kínál az Ön számára, ha épületének festését, hőszigetelését és penészesedésének megoldását tervezi. A hőt visszaverő festékünk számtalan apró kerámiagömbből épül fel, mely hővisszaverő tulajdonságának köszönhetően képes megvédeni lakását mind a felmelegedéstől, mind a lehűléstől. Nyáron, a nagy hőségben kültéri hőszigetelő festékünket ajánljuk, télen, a hidegebb időben ellenben a beltéri festék alkalmazandó. E hőszigetelő festék 60% -ra képes csökkenteni jelenlegi fűtési költségeit, továbbá a penészes felületek kezelésének problémáját is megoldja. Energiát tudunk megtakarítani, penészes falakat kezelni, a hőszigetelést hatékonnyá tenni e festék használatával. Alkalmazza Ön is. Akár fa-, akár fémépületről, vagy műemlék épületről legyen szó, festékünk mindegyikre alkalmazható, azonnal megoldva hőszigetelésüket.

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelő rendszerek ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelő rendszerek ingyenes szállítással. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelés - hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu Hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu Dísztégla - antik tégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/ An tik tégla, dísztégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/

Hirdetés
Jász-Plasztik Kft.

Jász-Plasztik Kft.

vízbázisú festékek, vakolatok, alapozók, segédanyagok, hőszigetelő lemezek, dűbelek, háló, élvédő, indítóprofil, színezőpaszták

King Block

King Block

A King Block® rendszer egy új, vasbeton falazatot adó zsaluzó szisztéma, amely a gyors zsaluzás és falépítés mellett egyben az épület hőszigetelését is egyszerű módon megoldja. A rendszer alapja egy olyan elem, amely két odalt párhuzamosan futó önkioltó expandált polisztirol habelemből áll, amelyet műanyag, nagynyomású polietilén (HDPE) bordák kapcsolnak össze. Az építési folyamat során az összekötő bordákban előre kialakított hornyokba pattintható be a vízszintes vasalás. A táblák közötti üres részt a függőleges vasak elhelyezése után betonnal töltik ki. De lehetőség van vasalatlan szerkezetek, falak kialakítására is. Mind vasalt, mind vasalatlan szerkezet kialakításakor a tartószerkezeti megfelelőséget igazolni kell.

Knauf Insulation

Knauf Insulation

Knauf Insulation - Szigetelés felsőfokon | Knauf Insulation Hungary

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás Folyamatos AKCIÓK, KEDVEZŐ ÁRAK!

MAPEI Kft

MAPEI Kft

MAPEI Kft - csemperagasztó, fugaanyagok, fugázók, építőipari ragasztók, ragasztóanyagok, beton és habarcsadalékszerek, termékek hideg-, meleg- és félmeleg burkolatokhoz: szigetelőanyagok, aljzatelőkészítés termékei, betontechnológiai termékek, betonjavítás, Adalékszer, Betonadalékszer, Folyósító, Fagyásgátló, Szigetelés, Vízszigetelés, Falszárítás, Festék, Burkolás, Csemperagasztás, Fugázás, Fuga, Szigetelés, Hangszigetelés, Hőszigetelés, Fürdőszoba, Konyha

Murexin

Murexin

A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG leányvállalata, tevékenységünk: építőanyagok forgalmazása. Termékpalettánkon megtalálhatók többek között: Murexin építési vegyianyagok, hidegburkolat ragasztási segédanyagok, melegburkolat ragasztási termékek, Durlin festékek és lakkok.

Pannon-Perlit Kft.

Pannon-Perlit Kft.

Pannon-Perlit Kft. gyárt és értékesít:építőipari,kertészeti,hidrófob izált és szűrő perlitet.Tervez és kivitelez perlit duzzasztó,szűrő és hidrófobizáló üzemeket. Gépjárműparkunkkal vállalunk különböző por és ömlesztett anyagok szállítását.

Polifoam

Polifoam

A Polifoam termékei számos felhasználási területre kerülnek. Kiemelkednek ezek közül az építőiparban, hő- és hangszigetelésben, sport és szabadidő piacon, csomagolóiparban, autó, cipő, konfekció és síküveggyártásban betöltött szerepük. A Polifoam az ISO 9001 minőségi hátterével Európa közel 20 országába szállítja termékeit.

Tuti menü