Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Szigetelés.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigeteles.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Hőszigetelés

Hőszigetelés

Az oldalon a hagyományos és modern hőszigetelési eljárásokkal, anyagokkal foglalakozó tervezem összefoglalni. Azokat az oldalakat tervezem elfogadni, amelyek közvetlenül a hőszigeteléshez, hővédelemhez tartoznak, az épület hőveszteségének a csökkentésével foglalkoznak hagyományos vagy modern megközelítésben. Építkezés, lakásvásárlás, lakásfelújítás során pénzügyi és energetikai szempontból az egyik legfontosabb kérdés az épület hőszigetelése. A hőszigetelés során a fő cél: télen a kellemes meleg, nyáron a friss hűs levegő épületben tartása.

Polisztirol - Hungarocell

Polisztirol - Hungarocell

A polisztirol (hungarocell) felhasználását mutatjuk be, melyet igen sokrétűen tudunk alkalmazni. Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó ez az anyag. A polisztirol, más néven hungarocell nagyon közkedvelt építőanyag. Sok területen alkalmazzák pl.: csomagolóanyag, bútoripar, épületdíszítés és egyéb dekorációk. A polisztirol jellemzői: - könnyen mozgatható, szállítható - rugalmas - festhető - könnyű vele dolgozni - párás helyen is alkalmazható - környezetbarát, mert a polisztirol újrahasznosítható.

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tulajdonképpen a legrégebbi és legfontosabb épületszerkezeti elem. A legkezdetlegesebb emberi hajlékok valójában csak tetőzetből álltak. Tetőfedő anyagok bemutatása, ismertetése. Az oldalon megtalálhatók még tetőfedő kivitelezők és kereskedések.

Tuti menü